Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Una pricalica. Nemam pojma ko su Ben i Holi, sad pitam Minu, ona kaze "to je neki bebeci crtani". Mali ne stize na red za tv, kod mene uglavnom fox crime, a kod dece CN ili Disney.
Za sad gleda reklame.

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

prevodilica

A je l znate vi ko je BeTen?
of kors, Ben Ten :lol:
a najbolji deo je sto kad krene da brblja, naredja citavu familiju: "bata je beten, baka je beten, mama je beten..." :rofl:

bubi

za Be Tena  :bighug:

mi sad u recniku imamo i brojanje do tri,   
eda,daaaa,tiiii.
a naucio je jer obozava sa babom da gleda na studiu b onog lika sto radi vezbe i broji.
moracu negde da postavim snimak kako radi vezbe. :lol:

i da i baku nam je nova rec a u pitanju je Bakugan.
mama i dalje ne govori.

Lani

Pričalice  :love32:
Una jadna zahvaljujući Ivi zna sve crtaće koje Iva voli, tako je to kad imaš stariju sestru. :girl_haha:

stacka

Da, da, ili starijeg brata :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Gost51

ici stalno crvena guza
puder najbolje pomaze
ako je ne operem istog momenta kad kaki, gotovo je

Pepi

:kiss1: za sve bebce!
Da ne otvaram temu, da pitam ovde...Petru se koža strašno peruta i izlaze m u sitne bubuljice...čime da mu mažem lice? Patronažna mi je rekla samo da ga umivam kamilicom, eventualno da mažem pavlovićevu, ali to nema efekta...

AnaK

Ja ne bih pavlovićevu. Naša babica je to nazivala "čisti se". Davno je bilo, ali mislim da nismo ništa mazali.  :kiss1: za vas dvoje.
Janko 23.7.2002.

aleks

Ni mi nismo nista mazali.  :kiss1: za Petra.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

linga

Ne moraš ništa da mažeš, ako se peruta malo jekoderma, ne Pavlovicevu, zatvara pore. Ja sad Sari skoro da nisam, ni na guzu stavljala  :girl_haha: skroz prirodna beba :)

Gost51

ni ja ne bih nista stavljala
nek se peruta :)
ica se isto perutala
i dugo imala u kosi onu tjemenjacu ili sta vec
nisam marila

emge

Saška, Marko može u profi italijansku ligu, čim mu nešto nije po volji baca se na pod. Ali dobro vodi računa da se ne povrijedi, prvo četvoronoške, pa polako na ledja i onda kreće gicanje. Mi to zovemo "faul sudija, faul" :lol:

Lani

:girl_haha:

Pepi, pomenu već neko ali jekoderm je mnogo bolji od pavlovićke za sve mada ni ja ne bih mackala to perutanje, proći će to samo od sebe.