Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

linga

Devojke su sve rekle!bravo za dasu, mnogo mi je drago da ste uspeli sa sikenjem.uobrocavanje ce doci, al sa jedno 1o meseci, lol. i ne budi ga nocu lepo napreduje uzívajte dok spava :)

Pepi

Ma nema šanse da ga budim  ;)
Još mi je rekao dr da je dovoljno da sisa 15 minuta po obroku, 5 minnuta prvu i 10 minuta drugu siku. Ovom mom nemaanseae to dosta  :girl_haha:

linga

Čovek voli da gustira  :girl_in_love: Šta zna doktor, jel se on seća koliko je dugo dojio  :sissyfight: Mislim, bitno je da ne spava (mnogo) na siki, ali sta je lose da se maaazi :)

senka

jest vala antologijsko pitanje:"Doktore, kažite nam kako je to biti majka?"  :girl_haha:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Tchi

dasa  :love32:
a sto ne vigantol?

bubi

za drugare koji tasunaju i lepo spavaju cele noci :love32: :love32: (mi to izgleda necemo skoro docekati)

Lani i ja sam tata :lol:

Lani

Gost51

pepi, spavajte nocu, dojite kad hocete
uzivaj, samo uzivaj, ovo su najljepsi dani

brisem odavde dok se nije nikola javio :D

Pepi

:bighug:

Tchi, nešto je pomenuo fontanelu, a da budem iskrena nisam čula celu priču jer nas je poslao da se obučemo, a mm nije upamtio  :-\

Gost51

sve 4 cetvorke odjednom
nije ni cudo sto je guza ojedena od stolice

aleks

Pepi, uzivajte samo  :love32:
Moja deca nisu nikakvi spavaci, Sofija se ovih nedelja budi na dva sata, pa ti vidi kako je Petar dobar  :love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Jao sve četiri četvorke odjednom, jadna Ica.  :bighug:

Gost51

inace su im zubi nicali u paru
ali ovo je :nesvest:
3 su vec probile po mrvicu, 1 se bijeli
ja vidjela prekjuce tek

Pepi

Za Icu  :kiss1:

Da li je neko imao iskustva sa buđenjem bebe uz vrištanje? Već nekoliko dana se Petar iz sna budi vrišteći najstrašnije, i to preko dana  :girl_sad:

stacka

Pepi da ga ne muci stomacic? Mali je on za nocne strahove, ja mislim da mu je to od grceva. Nosite li siroki povoj? Ja se secam da se Aleksa preporodio kad smo mu ga sa mesec i po skinuli.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.