Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Ma nisu grcevi za sada toliko strasni,nas je brinulo to vristanje nekoliko puta dnevno. jutros je kakio i smirio se,dusa mala. Hvala vam na savetima :bighug:

Saska

Ma ko zna sta je njima u glavici!? Sta on ima, mesecak dana, do juce je bio u stomaku, a sad zvuci, mirisi, vidis da se smiri kad ga uzmes-to mu je poznato  :love32:

linga

u pravu je Saška. Neka deca su osetljivija na impresije spolja, Jana je mogla da spava gde hoces, kad je bila malešna šetali smo ko ludi, sedeli po kaficima  :girl_haha: i baštama, a Aleksa je morao da spava u svom krevecu, da ima mir, i dan danas je save nežan, osetljiv, ne voli buku  :girl_smile: Malopre sam dreknula na njega jer plače za glupost i besni, a on mi kaže - da mi se izviniš što si viknula  :lol:

Tchi

biogaia su odlicne kapi, meni je leon tako imao dva dana vristanje oko seste, sedme nedelje i posle nije, nadam se da ce i petar brzo da se smiri


Gost51

ica se zalijepila za mene i ne pusta
bukvalno me drzi za noge
valjda ne moze da vjeruje da sam cijeli dan kuci
samo me ljubi
ona je prava terapija za moje srce

Lani


emge

Jackie :love32:
Jel naučila pravo da ljubi? Marta je ja mislim znala tako rano, a tuto samo dune u obraz :love32:

rafa

10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Gost51

prisloni se i kaze mmm
ne zna da cmokne

Vockica

Bili smo danas na kontroli.Dasa ima 8,9kg i 72cm  :love32:. Primio je trecu dozu hepatita i sada smo mirni do mmr-a. I dalje se mucimo sa infekcijom oka i konacno odosmo na ocno danas. Dobio je terapiju.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Jao, fali vam 2 cm i pola kg da budete kao mi.  :girl_haha: :love32:
Danilo pile  :love32:

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Gost51

sinoc je lose spavala
evo i sad se budi i place

Vockica

Jackie i Danilo isto , neka rednja budjenja u mojoj okolini :)
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

linga

MOja mišica mala napuni šest meseci, sva je kao neka mrvica, sumnjam da ima 7 kg. Ne moramo srećom više da se inhaliramo (nešto mi je suviše mala za spalmotil, ali nisam mogla da pametujem doktorki jer nismo bili kod kuće). Sad u sredu treba da jurim doktorku koja nam je preporučena i da je molim da kod nje prebacimo kartone, a navodno ne prima novu decu (a ćemu onda izabrani lekar). Nikad neću prežaliti moju divnu dr Apuk  :crycry: