Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Vockica

Danilo ima napade kasljanja svaku noc. Uopste ne znam sta mu je.Danas cu ga inhalirati pantenolom pa cu videti dalje...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

stacka

Masa je pre oko mesec dana imala takve napade kaslja nocu da je to bilo jezivo, prepuna je slajma bila. Na kraju bronhiolitis. Nadam se da nije nista ozbiljno, ali ja bih ga ipak povela da ga neko poslusa :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Pepi

Linga,gde cete prebaciti karton? U Zemun ili Batajnicu? Nama su otvorili karton kod nekog dr Lekica,po prici pacijenata u cekaonici,jako je dobar,protivnik antibiotika i rane vakcinacije,zagovornik dojenja,itd. Videcemo kakav je zaista...

Vockica

Stacka tako i Danilo.U cetvrtak smo bili na vakcini i isti je bio ovakav i nista...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Šta to znači protivnik rane vakcinacije?  :think: Pa vakcinacija se obavlja po kalendaru ili ja grešim?

linga

Quote from: Pepi on November 28, 2011, 10:51:49 AM
Linga,gde cete prebaciti karton? U Zemun ili Batajnicu? Nama su otvorili karton kod nekog dr Lekica,po prici pacijenata u cekaonici,jako je dobar,protivnik antibiotika i rane vakcinacije,zagovornik dojenja,itd. Videcemo kakav je zaista...

Ovde., preporučili nam dr Arandjelovic, ali ona kao ima mnogo pacijenata- svakako necu potpisivati dok se ne uverim da je dr po mojim merilima  :turpija: a dr Apuk mi je na rastanku rekla - ne brinem se za tebe, ti imaš znanja kao makar višu medicinsku da si završila  :lol:

Pepi

Smatra da beba ne treba da prima npr vakcinu protiv hepB do 6 meseca,jer moze da izazove smetnje u mentalnom razvoju,a kroz majcino mleko dobija potrebna antitela.

Lani

Pepi

Ni ja nisam potpisala jos,jedan odlazak na kontrolu mi nije dovoljan,tim pre sto nisam ni cula sta prica,samo je mm ostao unutra,pa pola zaboravio :rofl:

Vockica

Zar nije prva doza hepB u porodilistu :ces:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Jeste ja mislim, u vakcinaciju se ne petljam, smatram da kalendar vakcinacije postoji s razlogom i verujem doktorima.

Pepi

Jeste,i kaze kako nije u redu da daju vakcine automatski bez pitanja roditelja,bla,bla...ja zaista nista ne znam na tu temu,pa ne mogu da komentarisem.

Lani

Naravno da ništa ne bi smelo bez pristanka roditelja, ni dohrana u porodilištu, ni vakcine, ništa... ali ako bismo sad krenule u tu priču, mogle bismo do sutra o tome.

Pepi

Mi jos nismo primili drugu dozu te hep vakcine,kaze ima vremena,a ja ne mogu bez njegovog naloga.

Vockica

Ako je dobio u porodilistu znaci da postoji dalja revakcinacija da bi i ta jedna imala efekta.Ja isto kao i Lani, nista ne pitam , napisu miu knjizicu kada dolazim sledeci put i to je to.Secam se sa Dunjom kada je pred drugi rodjendan primila neku revakcinu i ja kazem e fala Bogu nema nista do skole a meni sestra:Hvala vama majko sto ste je uredno dovodili...I mnogo mi bilo lepo sto nisam imala pojma o MMr-u i svemu sto se pise kao nezeljenim posledicama....
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.