Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Mi već danima imamo problem oko uspavljivanja noćnog  :crazy:
Dasa je pravi Ponoćko, ne pada mu napamet da zaspi pre ponoći  :crazy:
I onda valjda bude preumoran, šta li, krene da sisa histerično, panično, da nabija glavu u siku, da se ljuti, i to potraje skoro sat vremena...sinoć je zaspao u 1h, spavao do 2h, i od 2 do 4 sam ga nosala, pevala, pričala, ljuljala...ništa...ako ga držim na ramenu trlja nos do iznemoglosti, bude sav crven u licu, ako ga držim u naručju traži siku, ako ga spustim vrišti...kod mm-a neće ni pod tačkom raznom, dere se iz petnih žila...
A preko dana fino dete  :rofl: ko pravi tinejdžer spava do podne  :girl_haha:

linga

Polako moji su svi tako prva dva tri meseca. posle smo polako pomerali dok ne stignemo do 8...

stacka

Pitanje za mame drugara istog uzrasta kog je i Masa - cime se najradije igraju? Meni je vise dosadilo da se igra sa Bakuganima i automobilima, znam da ce joj ova Tomy tabla za NG biti zanimljiva jer se vec igrala sa Aleksinom dok je nisu sredili :crazy: ali razmisljam sta bi jos moglo. Kocke joj nisu previse interesantne, one guralice takodje...
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Una voli svoj lončić sveznalicu, znam da i vi to imate, onda voli one Ivine bebe ponije koji pričaju i pevaju kad im pritisneš stomak, Iva se sa njima ni ne igra. :lol: I voli sve što se slaže jedno na drugo ili ubacuje u nešto veće, i tome slično. I voli da gura automobile i da ih pušta sami da idu, tome se baš raduje.

disco2000

Tesko pitanje :lol:
Petra voli tasne i torbice :nesvest: vozi autice... kuva, riba sporet... usisava... nervira Lakija...

emge

Marko se najbolje igra razbacivanjem po sobi :lol:

Tabla za pisanje mu je zadnjih par dana hit, a osim toga bilo šta drugo, samo da se igram sa njim. Mislim da sam mu ja najbolja igračka :crazy:

E, da... zaboravih... a broj jedan igračka je metla, što veća - to bolja.

Saska

Ni sa cim posebno. Uglavnom hoda gore dole po sobi i pretura po fiokama, vadi knjige sa polica, lista albume sa slikama. Igracke kako kad, juce se ceo dan igrao sa neke 3 kutije.

stacka

Mi imamo Kucu sveznalicu ali to mu dodje na isto kao Loncic :lol: On joj je zanimljiv s vremena na vreme, mislim da ga je izgustirala. Kad ne vozi automobile i ne igra se sa Bakuganima, Gormitima i ostalim cudima :crazy: glavna zanimacija joj je ovo sto kaze Saska, preturanje po fiokama i razbacivanje stvari :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Jao, Saška me podseti, Una obožava da vadi knjige sa polica, zaređa redom po polici i dok ih ne skupi sve na gomilu, ne zaustavlja se.  :lol:

Tchi

sad se pojavila i knjiga sveznalica


Lani

Super.  :girl_in_love:
Za kucu ne znam ali lončić je mnogo sladak.

stacka

Kuca je genijalna :love32: to je jedna od igracaka koja je baaas potrajala a isto je bila u okviru vaucera prosle godine, tim mi je draza :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Tchi

stacka, jel ima ona kuhinjicu?


disco2000

Jao, mi imamo kuhinjicu :love32:

emge

Ja uopšte ne smišljam poklon za Marka, uzeću mu neku sitnicu :-[
Još mi je mali da nešto baš želi i da se obraduje.