Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

disco2000

Quote from: emge on December 06, 2011, 01:27:48 PM
Ja uopšte ne smišljam poklon za Marka, uzeću mu neku sitnicu :-[
Još mi je mali da nešto baš želi i da se obraduje.
Petra ce da dobije tasnicu... ima za 100 dinara kod mene u kraju. Sa mackama iz visokog drustva :lol:

disco2000

Kuhinjica je prava :love32: samo nam ne radi ringla, treba 6 onih najvecih baterija :crazy:

Margarita

Marty, kakva je kuhinjica :blink: :girl_in_love: :girl_in_love: :nesvest:

disco2000

Profi... prava pravcata :rofl: Laki je obozava, Petra donese stolicicu, popne se i sundjerom riba sporet :lol: i ufće

Lani

Quote from: emge on December 06, 2011, 01:27:48 PM
Ja uopšte ne smišljam poklon za Marka, uzeću mu neku sitnicu :-[
Još mi je mali da nešto baš želi i da se obraduje.

Meni je isto Una problematična. Iva hoće da uzmemo tu kucu sveznalicu (koji će mi) a mislim da ona više hoće da se igra s njom, da je to u pitanju. :lol:
Svakako će da dobije ono jagnje Timija, ima i plišana verzija i neka gumena (nisam sigurna ta druga je u kutiji), mada plišanih igračaka imamo na tone.  :hm: I još neku edukativnu tipa ubacivanje oblika kroz otvore i sl, nešto u tom stilu.

Ikeina kuhinjica  :love32: :girl_haha:

Lani

Update o igračkama... ovih dana se baš puno igra sa nekim Ivinim plastičnim sudovima, koje Iva više ni ne gleda, meša kašičicom, nudi nas i govori mam. A Iva je gleda i kaže: Mama, verovatno će ona biti kuvarica kad poraste.
Da, verovatno.  :lol:

Pepi

Danas sam na brzinu svratila u Trefolino u Zmaj Jovinoj u Zemunu, i ono što sam videla da imaju od igračaka, je jeftinije nego Dexy co, pa čini mi se čak i od Akse.

linga

Zuuuub! KOnačno, muči je jako dugo već... :ljut:

Vockica

Jupiiiii!!
Danilu izbija gornja dvojka.Ima donje jedinice i sad gornja dvojka :crazy:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Tchi

:clap: i nas muci, ali ne verujem da ce skoro

Tchi

linga, gledam sarine slicice na fb i primecujem da si je pre vise od mesec dana stavljala da sedi u stolici, kada si pocela, moj izgibe da sedi, a ja mu sve ne dam cekam bar tih 6 meseci? misljenje pliz?

Lani

Tchi, ja bih čekala 6 meseci mada je meni ortoped na Banjici rekao da bebe u principu ne treba sputavati, da one osete kad su spremne za sledeći korak u razvoju (sedenje, stajanje, hodanje...).

Da vas pitam, može li im biti šta od kremica? Već drugi put hvatam ovu malu lujku da jede Penaten.  :hm: :lol:

Tchi

on pokusava i u bounceru da se pridigne i kad je uspravljen jedino ne vristi  :crazy: poludecu od njegovog vristanja po ceo dan
ja verujem da nije ni prva ni poslednja beba koja je jela kremu, a da nesto steti culi bi vec  :) maksa je jeo jekoderm, ali to je bezazlenije

Saska

Cini mi se da je linga tad komentarisala da je to bilo samo za slikanje. Mihajlo nije sedeo dok nije uspeo sam da sedne, ali ne to "na trbusnjake" nego onako postrance, kako fizijatri savetuju.