Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

aleks

Sofija preko dana max 1,5 sat. Pa onda nje tako strasno kao sto sam mislila
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

emge

Marko spava jednom, oko 12, 13h zaspe, spava od 1,5 do 2,5h, kako koji dan.
Zaspe uveče oko 20h, budi se oko 7, 7ipo.

vrana

Tchi, gledala sam ovu kadicu u Aksi, ali nesto mislim da bi mi lakse bilo sa kupkom, na njega sam navikla. Imam i stalak, univerzalni, mogu na njega da nataknem obicnu kadicu i super  :innocent:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

linga

Quote from: Vockica on December 21, 2011, 08:43:30 AM
Linga Sara je bas stabilna i cvrsta beba! :love32:
Jesi na ovo mislila? lol, nema sile da je zaustavis  :dog:

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Pepi

Kupio mm neke pelene u Tempu, "365", prilično jeftine, a dobre...jedina mana je možda to što nemaju elastičnu traku, a čak mi ni to ne smeta jer su nekako baš odgovarajućeg kroja za dasu...

linga

Nama te bez trake ne rade, imamo sitno dupe pa odmah krenu da cure. Nismo te probali, ali u principu moraju da imaju traku. Mi koristimo Huggies, Pampers kad moramo, probali smo i one Babylove DM, dobre su, samo mi nije usput da ih kupujem.

Sara je naučila vir vir to nam je glavna zabava  :girl_haha: samo stavlja pelenu na sebe :)

Vockica

Danila bas muce zubici.Za sada ima donje jedinice i gornju dvojku :rofl:. Trenutno mu istovremeno izbijaju gornje jedinice :blink:. Pomaze mu ovaj gel http://www.esensa.rs/proizvodi/My-baby-gel-za-desni/21. Inace govori bababababa, dadadada, tatatatatata....mama je rekao jednom to je to. Nije jos poceo da puzi, klati se i smesan je kad krene pa poljubi pod :rofl:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Iva

Danilo  :love32:

Mi jos nemamo zubice, cak ni na vidiku.  :rofl: Ali zato kad budu krenuli odjednom... :crycry: Pre 10-tak dana je pocela da puzi i od juce se samostalno stavlja u sedeci polozaj (Ines je sve to mnogo ranije radila  :love32:). Prica isto kao Danilo, s tim sto mama nije rekla nijednom.  :crycry:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Vockica

Danilo danas puni osam meseci :love32:...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Pepi

Quote from: Pepi on January 07, 2012, 03:35:29 PM
Kupio mm neke pelene u Tempu, "365", prilično jeftine, a dobre...jedina mana je možda to što nemaju elastičnu traku, a čak mi ni to ne smeta jer su nekako baš odgovarajućeg kroja za dasu...
E,pa ladno s slagala ovo za traku smajlikojisestidi.
Imaju elastcnu traku,samo ja to nisam registrovala.

Danilo,veliki decak! :clap:

mi smo juce bili na kontroli,primili 2 vakcine,dasa je bio pravi junak.
Ima 7800 g i 66 cm.

Finalina

Vockica

Bili smo jutros na redovnoj kontroli. Blentavko ima 9,450 i 76cm. Dr je zadovoljna. Inace za dve nedelje su mu izbila tri gornja zubica i sada ima keceve i dvojke gore i dole jedinice. Sam ustaje i nece da sedi. Klacka se na rukama i mislim da ce preskociti puzanje, tako mi se cini. Siki ujutru i uvece i ponekad u toku dana. Jos uvek se budi nocu i siki. To je moja greska koju sto pre moram da resavam. Mislim da nekad i ne bi sikio nego samo malo da ga usiuskam. Inace je maza velika.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

bubi

Margarita