Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Ja u nedelju pitala drku za Pentaxim, posto kasnimo poprilicno (u decembru je trebala da primi) i ona mi rece da nije frka do pune 2 godine.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Kul, mi nismo jos ni MMR...

aleks

i mi kasnimo sa tri vakcine...prvo je bila bolesna...sada boginje...cekacemo jos
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Saska

Ja ovo zakazala još pre mesec dana, kad je bilo ono lepo vreme, sad mi došlo da otkažem, al opet bismo čekali novi datum. A dz mi je na razdaljini- ni da pališ kola, al ni da ideš peske po ovoj klizavici.

bubi

bravo za Mihajla :love32:
off Saska sanjala sam te nocas,auto put nemam pojma odakle ja tamo kad ti sa svojom porodicom u nekim kolima i ja odusevljena kako si me prepoznala i stala da me pokupis;)

Lani

Quote from: Saska on February 08, 2012, 12:33:30 PM
Ja ovo zakazala još pre mesec dana, kad je bilo ono lepo vreme, sad mi došlo da otkažem, al opet bismo čekali novi datum. A dz mi je na razdaljini- ni da pališ kola, al ni da ideš peske po ovoj klizavici.

Isto kao i nama.  :lol:
Nama pentaxim pada u junu, mada smo mi kasnili i sa prvim tako da... što reče Marty, opušteno.

Saska

Quote from: bubi on February 08, 2012, 12:52:35 PM
bravo za Mihajla :love32:
off Saska sanjala sam te nocas,auto put nemam pojma odakle ja tamo kad ti sa svojom porodicom u nekim kolima i ja odusevljena kako si me prepoznala i stala da me pokupis;)
:kiss1:

linga

Treeeći zubic  :clap: Gornji levi kec.
Jao što škripi sad zubima  :nokti2:

disco2000

Zubici :love32:
...kao da je pre sto godina bilo :nesvest: :lol:

Elem, Petra jede hleb i puter tako sto struze zubima puter sa hleba :hm: a jogurt pije tako sto umace prste :wall: ...misliiiim, ne dozvoljavam joj ja to, ali eto kakva je :lol: ...cist puter bi jela :nokti2:

linga

Marty pa posle lakija red je da imaš hocejeda

bubi

bravo za zubic i za Petru grickalicu :clap: :clap:
nama je mama govorila "usi cete mi pojesti",e takav je i moj Lule doruckuje 3,4 puta ruca 2 puta vcere i ne brojimo :lol:

Saska

Sara zubonja :love32: i mali je jedno vreme skripao zubima, sad je kao prestao
Petra  :love32: Marty, bar za to da odahnes

Mihajlo već duže vreme kaki samo na jednom odredjenom mestu u sobi, čim se tamo zavuče, znam šta je. Mislim se da mu kupim nošu da malo vezba.

stacka

Masa isto tako, ima mesto i kod kuce i u vrticu :girl_haha:
Njoj fale i dalje trojke, jos uvek nisu izbile ali mene druga muka muci, skroz su joj krivi zubi :crycry: i verujte ne preterujem donje dvojke su joj katastrofa ukrivo i gornji kecevi isto, da ne poveruje covek :crycry: povukla je zube na zLaovu :wall: Aleksa ima divne, sve u istoj ravni a ona devojcica, pa ovako :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Margarita

stacka, svakako ce da ih menja :bighug:
pavle je imao super zubice, a sad mu ove stalne jedinice jure napolje, morace da nosi protezu :innocent:

a to za odredjeno mesto, pavle se zavlacio u kucicu (onu od museme, na sklapanje) i nikom nije dao da pridje, dok ne zavrsi posao :girl_haha:

emge

Stačka nosiće protezu i imati divan osmjeh.
A, inače, ože stalne zube da naslijedi od nekog drugog :)