Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Ma, znam i za protezu i za sve, al' opet mi zao :girl_sigh:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Vockica

Polako Stacka gde ode sa protezom.Dunja je imala fenomenalne mlecne zubice, bele,sve u nizu  i kad smo prvi put otisli kod zubara odmah je rekao da ima predispozicije za protezu. Evo poceli su stalni, donje jedinice svaka na svoju stranu a gornji kecevi dva puta veci od mlecnih...

Danilo ima sest zubica, gornje keceve i dvojke i donje jedinice, Mislim da se nazire i donja dvojka.

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

moma

ica isto kaki u sobi i to cuceci uglavnom
ima i tutu za ukras

a zubi, gornji kecevi su joj cudni
krajevi prema dvojkama su duzi
takvi nikli, nisu izlizani od flasice

linga

I Jana kao Vockica, stalni zubici duplo veci i duplo tamniji od mlečnih  :crycry:

Još malo da sumiramo skoro  veštine pa devetomesečne šmizle  :girl_in_love:

- ima tri zuba, četvrti će verovatno sutra  :rofl:
- doji iz ljubavi, danju i noću, nemam pojma koliko pojede, jako kratko jede.
- vrloooo je živahna, otkako je propuzala, omiljeni sport nam je skloni Saru iz hodnika i vrati je na tepih.
- ništa ne može da je zainteresuje duže od sekunde (osim brata i sestre)
- počela je bolje da jede slana jela otkako joj ne blendam već seckam. >Danas je uredno pojela pun tanjir krompira, šargarepe, piletine, a od juče ume sama da stavi rukom u usta. Cenim da je jela samo zbog toga a ne što je gladna  :lol:
- malo spava, ujutru sat i po, retko dva, popodne jedno dva puta po 15 -ak minuta i to je to. Noću se budi između 3 i 7 puta  :crazy: doji naravno, naši pokušaji da je odviknemo bili su tragikomični. Inače, postala je strašno teška na uspavljivanju, sika više ne radi,  ne pali ni da je spustim u krevetac jer ustaje i dere se kad se umori jer ne ume da se spusti. Samo ljuljanje i njeno beskrajno pevanje aaaaaaaa.

Napisah traktat :o dakle imamo nevaljalštinu koja nas vrti oko malog prsta, ili što bi moj muž rekao: nikada se ti pameti  naučiti nećeš  :lol:

moma

ica je zaljubljena u fifi i tomicu

i citav dan vice dami (daj mi)

Vockica

I mi smo na odvikavanju od sike...Ono sto ide u prilog je da on nije naviknut da se upava na siki.Vec trece veče dobija flasicu i u toku noci se budi ali manje.Prvu noc se nije budio do 5h a zaspi do 20h max. Malo ga nosam i eventualno vodica.Oko 5 h siki i to ostavljam jos malo.
Jede sve sto treba i jos mu blendiram mada moram pod hitno da mu pasiram da ne bi naporavila gresku kao sa Dunjom.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

linga

Mi ne nameravamo još da prestanemo da dojimo, ovo nocno sam probala, ali ja verovatno nemam volje, ljuljao je miki, plakala je toliko da mi se srce cepalo. Kad prestane da doji prestace i dojenje nocu, sta da radim.

disco2000

Rastu bebci :love32:

Petra brblja u rečenicama :crazy: i kaki gde stigne, nema jedno mesto :lol: osim u vrtiću :hm: tamo može da sedi na noši :hm: kad je kući odmah ustane i šetka se (beži od mene :lol: )

Vockica

Ja sve manje mleka a on sve cesce se budi.Mislim dobro da sam ukapirala da skoro  nemam mleka. A posto do sada nije naviknut da se tako uspavljuje nema razloga da pocinjem sada. Imam utisak da je sada pravi momenat kad jos uvek ne zna sta ga je snaslo.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

disco2000

O dojenju da ne počinjem :wall: nadam se da će ići na letovanje pa će tamo da me (da ih) zaboravi :crazy: :-[

edit - sa vrtićem na letovanje, dabome :lol:

Lani

I Una i dalje sisa.  :lol:
Taman smo oko NG sveli na minimum i onda se ono razbolela, imala temp par dana, apsolutno ništa nije htela ni da jede ni da pije i opet smo se vratili na dojenje.
Inače brblja kao prava, već neko vreme zna da kaže ne i često ga koristi u komunikaciji  :lol: i za mnoge pojmove koristi slogove (npr. cipele su pe, Pepa je pa, keks je ke, banana je nana  :girl_haha: :love32:). Iva je rano propričala, nadam se da će i Una.

stacka

Necu ni ja o dojenju :friends:
Moracu da snimim jednom Masin i Aleksin "razgovor" - na svako pitanje koje joj on postavi ona odlucno vice Neeee sa sve odmahivanjem glave i krajnje razoruzavajucim osmehom :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Tchi

jao linga, taj omiljeni sport, takav bol u ramenima imam od njega, isto podizanje iz hodnika i vracanje na tepih, a dasa poslednji put kad smo ga merili 9.7, a sto voli da kidise na bratovu nosu  :fool:

Iva

Prvi zubic!!!!!!!!!!!  :clap:

Srki (tako je seka zove) je jedno jako milo stvorenje  :love32:, a to kazem jer je I. nemoguca misija.  :crazy:
I. nas je mucila oko jela - a S. rastura koliko voli da klopa. Samo gleda kako ce da smlati nesto. Pocela sam da joj gnjecim i lepo joj ide. Ima 10kg.
Puzi, hoda uz namestaj.... sa sekom zna bas da se zaigra, obozava da joj pretura po igrackama....

Da li smem da joj dajem hranu gde ima celo jaje? Nesto ne mogu da se setim.  :think: Msm, davala sam joj 2x proju i nije nista bilo.
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Vockica

Super!!!!

Ja jos nisam dala belance... :think:

Danilo jede smoki, onaj kukuruzni, mnogo je smesan :girl_haha:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.