Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Iva

Danilo  :love32:

Nisam ni ja jos davala belance, al` reko mozda moze u jelu, ipak je to mala kolicina. 

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

linga

Mi bioli opet na kontroli u Sokobanjskoj, rekla nam dr da je sprečavamo da ustaje, jer još savija stopalce. Al to je nemoguća misija  :ljut: puže kao luda, ali isto traži dr da je korigujemo, to uspevamo.
Smešna je kao bioskop, jaaako vesela i velika maza, samo je gnjavimo. Priča da da, ba ba, vrišti za sve pare  :crazy:
Imamo problem s klopom, počela je odlično da jede, više ne pasiramo uopšte i obožava da jede komadiće, uvežbali smo onaj pinceta hvat, ali nam je problem što ona stalno otima našu hranu, što non stop pazim da li su joj deca (ili muž :lol: :crazy: ) tutnuli nešto što ne sme. Tako smo probali gluten pre vremena, kiseli kupus  :rofl: projaru, slaninu  :lol: , suvo grožđe... Nije srecom ni na sta reagovala, ali ja sam  :crazy:

linga

Quote from: Tchi on February 20, 2012, 08:29:43 AM
jao linga, taj omiljeni sport, takav bol u ramenima imam od njega, isto podizanje iz hodnika i vracanje na tepih, a dasa poslednji put kad smo ga merili 9.7, a sto voli da kidise na bratovu nosu  :fool:

Ju, veeeliki dasa :) mi o toj kilaži možemo da sanjamo i to sa jedno 15 meeseci  :rofl:

Lani

Ma ne vredi, to sa drugim (i trećim  :girl_haha:) detetom je tako, sve kao paziš da ideš po redu kao sa prvim, pa na kraju jedu slaninu sa 7 meseci.  :lol:
Pominjale su devojke belance, ja sad evo ne mogu da se setim da li sam Uni dala pre prvog rođendana, ovako samo nisam ali u nekom jelu tipa gibanica, proja... sigurno jesam, ne bih mogla da se zareknem da nisam.

Bravo za zubić.  :love32: :clap:

aleks

Potpis za Lani. I kod nas isto tako. S. uveliko jede narandze, a znam da ih  A. nije pomirisao pre dve godine. Koliko sam sa njim pazila i svaku namirnicu po tri dana uvodila i sve pod konac :wacko:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

emge

Marko je prestao da sisa ima jedno mjesec dana, lagano, bez frke...sveli smo samo na ujutro i onda i to lagano izbacili.

A, što se uvodjenja hrane tiče, jednako sam uvodila i prvom i drugom.

Lani

Da, da Aleks i 1/8 žumanca i tako to.  :lol:
Uni sam jedan dan dala polovinu žumanca, posle je jela celo.  :lol:

disco2000

Belance posle prvog rodjendana... :ces: zar ne?
A dojenje... :nesvest: ko to zna... :lol:

Lani

Dada, belance posle prvog rođendana ide, ali meni se sigurno potkralo neko u nekom jelu i pre prvog rođendana.

Vockica

Emge, Lani...kad ste izbacile jutarnji podoj jer ide flasica pre dorucka ili zavisno od budjenja :think:
Danilo ima taj jutarnji podoj, za koji vise mislim da je navika nego sto imam mleka. Uvece ima flasicu pre spavanja.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Kod nas je bila flašica pre doručka, još u krevetu, pa onda kad se razbudi doručak.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Saska

Quote from: emge on March 01, 2012, 09:25:21 AM
Marko je prestao da sisa ima jedno mjesec dana, lagano, bez frke...sveli smo samo na ujutro i onda i to lagano izbacili.

A, što se uvodjenja hrane tiče, jednako sam uvodila i prvom i drugom.
i ja, svima isto, opustenije svakako sa drugim i trećim, ali ne previše.

emge

Ja nijedan podoj nisam mijenjala flašicom.
Nakon prestanka dojenja, ni jedno ni drugo nisu imali flašicu. Samo umjesto sisanja, pa doručak, ostane doručak i to je to.

Lani

Pa dobro, ali daješ mu da pije mleko ujutru i uveče...?