Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

emge

Ne, ne dajem mu odvojeno mlijeko od doručka i večere.
Ima za doručak i večeru ili mlijeko ili jogurt i to je to. Tako sam i Marti.

Vockica

#2881
Danilo se budi oko 5 i tad sisa, nastavi da spava i oko 7 ustaje. Uvece vecera oko 18,30 i plafon ako izdrzi budan do 19,30...pre toga kupanje i mleko. E sad mi je to odgovaralo u zimskom periodu pa se nadam da ce pomalo da pomera kad budemo napolju, kad se prolepsa vreme.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

martina

kod nas je bilo drugacije, luka i martin su sve kasnije od titi, posto je meni s titi bilo u glavi da slucajno ne zakasni da nesto proba.
al s druge strane, to nije sto sam vise, nego sto sam manje pazila, tako da je to isto
sjecam se da nisu voljeli sok nikako... i sad se pitam koji sam ga im djavo gurala... s tri godine su pili 4 l soka dnevno, dok se nisam opasuljila

a to da ne das djetetu da hoda ako hoce... meni uvijek dodje da kazem doktorima: haj ih ti cuvaj, tita ti,  pa im ne daj
srecom nasa doktorica je uvijek bila u fazonu da ih ne guramo, ali ni ne sprecavamo... sto mi je jedina realna i logicna varijanta... a nekad nesto bude naopako, pa bude. 
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

Ma pomeriće sigurno Voćkice kad počne lepše vreme.
Meni je to mleko uvek nekako bilo odvojeno od doručka/večere. Iva i danas voli npr. ujutru da leškari u krevetu dok čeka doručak, gleda crtani i pijucka kakao ili mleko. Dok jogurt (ako se smisli da ga pije) uvek pije uz jelo.

stacka

Masa uopste nece da pije kupovno mleko :hm: pije samo jogurt. Pre neki dan pita je Ivan "Maso, hoces mleko" i ona kao "Daaaaaaaaa", mi kao ajd da vidimo, mozda pije u vrticu pa se navikla. Kako ga je probala tako je sve pustila kroz zube, kao fontana :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Iva

Hihihi, Masa je blesavica mala!!!  :girl_haha:

S. pije na flasicu mleko 2x u toku dana i pije jogurt nekad 2x nekad jednom, ali k. mleko rastura.

P.S. apropo Lingine price o tome da Sara svasta proba pored ukucana, evo i S. probala smoki sa kikirikijem. Ali sam joj odmah otela cim je stavila u usta. Valjda nece biti reakcije.  :nokti2:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

linga

Ja sam sa Aleksom bila dosta oprezna i sve smo kasnije uvodili, jer je imao ekcem. Srećom, nije nikad ni na šta reagovao, kao ni njih dve.


vrana

Ja kao Emge, nisam zamenjivala podoje flasicom, vec obrokom, a kad su mi ostali samo ranojutarnji i vecernji, njih sam samo izbacila, i ostalo je samo 5 obroka od kojih su dva uvek podrazumevala nesto od mlecnh prozvoda, a ako kolicina ml.proizvoda u zbiru nije bila dovoljn za taj dan, pravila sam mu za jednu od uzina umesto voca vocni jogurt ili milk sejk.

Vukasin se pre dva dana prvi put osmehnuo, to je bio raj za oci posto je inace stalno namrsten a grcevi ga razvaljuju, pa retko kad ima neki opusteni izraz lica. Cesto n spavamo po celu noc ni on ni ja, a najgore je od 5 ujutru, evo sad recimo sam se skroz razbudila da bih ga kako znam i umem umirila da ne probudi opet Vasu u pola 6, jer posle treba izdrzati ceo dan sa njim, nenaspavanim i histericnim  :crazy: (kod njega nema spavanja u vrticu)

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Pepi

Pet meseci, 70 cm i 8900 gr  :girl_in_love:
Primio danas drugi pentaxim, bio vrlo hrabar  :clap:
A neka curica vrišti ko luda prilikom oblačenja/svlačenja, a njemu samo drhti donja usna dok je sluša  :girl_haha:

Kafica

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

linga

Ju, drug nam je kilo teži a 4 meseca mladji! Baja  8)

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Lani

Wow, on ima malo manje kilica od moje dece oko prvog rođendana  :girl_haha: Pilence malo dundasto  :love32:
Bravo za hrabrišu  :girl_in_love:

linga

Mom detetu nikao sedmi zub juče, a sesti je bio prekjuce  :o Čoveče...

Lani

Bravo!  :clap: Imate sedam zuba više nego mi u tom uzrastu.  :rofl:
Nadam se da je ne muče mnogo zubići.  :kiss1: