Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

linga

Pa jeste malo nervoznija, ali ništa mnogo strašno, ja bih bila gora na njenom mestu  :rofl: sigurno

Iva

7 zubica!!!!  :o

Mi tek jedan.  :girl_cray:
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

linga

Još joj je prvi izašao tek sa 6,5 meseci, blesica moja  :girl_haha:

Saska

Veeeeliki Petar i hrabrica Sara.
Malom fali još jedna donja trojka (a sudeći po tome da se nekoliko noći zaredom budi verovatno je na pomolu) i onda čekamo petice.

emge

Marku napokon nikle i donje trojke, tako da smo mirni do petica. 
A baš su ga namučile, bio je nervozan danima.

Lani

Nama trojke nisu ni u najavi.

Margarita

disco2000

Mi smo to odradili oko prvog rodjendana :crazy:

vrana

i mi danas bili na kontroli, i moj je prasence  :girl_haha:
dobio 1 350g u drugom mesecu  :girl_haha: sad ima 5 550g sto me i ne cudi koliko me urnise sa nocnim sisanjem na svaka dva sata  :crazy:

nije primio pentaxim, jer mu brat od juce ima visoku temperaturu, pa za svaki slucaj

a ima i neku poganu ojedcinu po preponama za koje mi je dr dala neko homeopatsko tumacenje od koga sam se smorila ko zmaj, pisacu posle, moram sad vasi da merim tempisku

:kiss1: za sve bebice, male i velike  :love32:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Vockica

Danilo ima sest zubica i uskoro ce i donje dvojke sigurno...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Što vrano, šta je bilo?  :bighug:

emge

Vrano :bighug:
Ali momak je veeeeliki :love32:

vrana

pa nista, rekla mi je da mu pustim taj ojed, kao i neke osipe po glavi, licu i vratu, jer nisu ni gljivice n neke alergje, nego eto tako...kaze ona to je neko unutrasnje nezadovoljstvo, prosto takav je, po konstituciji, nezadovoljnik, i bice mnogo zahtevniji nego vasa, tako joj se cini.

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

emge

Vrano, to mi malo pretjerano da se to sve vidi sa 2 mjeseca :hm:
a da taj osip nije ekcem? probaj da mažeš pantenol mast (ne krem, nego mast), to ne bi trebalo da može da škodi.

Lani

Zamišljam sad mog tatu šta bi joj rekao na to. ;D On je voleo da ide sa mnom na te prve bebeće kontrole sa decom.
Samo kad bi neko mogao da mi objasni kako beba od 2 meseca koja lepo jede, napreduje, mažena je i pažena može da bude nezadovoljna. Mislim, čime...
Ja bih, što kaže emge, svakako mackala nekom nežnom kremicom, moje obe devojke su isto kuburile s tim i to je jedino moglo da se kontroliše ako se tretira tj. maže.