Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

linga

Ne znam, meni je doktorka Apuk dala savrsenu procenu licnosti moje dece na prvoj i drugoj kontroli, moram reci da nije omasila  :rofl: Kako obozavam tu zenu i tako mi je zao sto nam vise nije lekar  :(

vrana

lani, i moj se tata malo izbecio :lol: a on je pritom veliki pobornik i postovalac alternativne medicine...ali je bio u fazonu da ne shvatam to tako bukvalno  :crazy:

emge, nije ekcem, i to je iskljucila.

u svakom slucaju, ja toj doktorki beskrajno verujem, i poslusacu je za sada, ma kako to sve sumanuto zvucalo. mislim i meni zvuci sumanuto al do sada nikad nije pogresila, nadam se da nece ni ovaj put. sto se tice ovoga da je nezadovoljan, nije mislila ona na nesto konkretno cime on trenutno ima da bude nezadovoljan, nego vise na nezadovoljstvo karakternu crtu. i to je s takvom sigurnoscu konstatovala da sam se stvarno malo zacnula, ali sad me vec proslo...prosto sam se zapitala kako li je tekao njegov prenetalni razvoj s obzirom na sve sto se desavalo u toj materici  :crazy: i da nije zato postao nezadovoljnik, mucenik  :love32:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Ja sam da ljubnem  :kiss1: I da kažem da je meni babica Marica, koja nam je dolazila prvih mesec dana, a nije ni homeopata :lol: opisala Janka savršeno, sa aspekta Jankove majke deset godina kasnije :lol:
A ako mu osip ne smeta, baš ga ne muči, nemoj ništa da mažeš, poslušaj je  :bighug:
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: vrana on March 16, 2012, 10:32:09 AM
lani, i moj se tata malo izbecio :lol: a on je pritom veliki pobornik i postovalac alternativne medicine...ali je bio u fazonu da ne shvatam to tako bukvalno  :crazy:

emge, nije ekcem, i to je iskljucila.

u svakom slucaju, ja toj doktorki beskrajno verujem, i poslusacu je za sada, ma kako to sve sumanuto zvucalo. mislim i meni zvuci sumanuto al do sada nikad nije pogresila, nadam se da nece ni ovaj put. sto se tice ovoga da je nezadovoljan, nije mislila ona na nesto konkretno cime on trenutno ima da bude nezadovoljan, nego vise na nezadovoljstvo karakternu crtu. i to je s takvom sigurnoscu konstatovala da sam se stvarno malo zacnula, ali sad me vec proslo...prosto sam se zapitala kako li je tekao njegov prenetalni razvoj s obzirom na sve sto se desavalo u toj materici  :crazy: i da nije zato postao nezadovoljnik, mucenik  :love32:

OK naravno, ako joj beskrajno veruješ, onda i treba da je poslušaš.  :kiss1:

vrana

haha, pa eto da kazemo da sam joj beskrajno verovala do sada, evo prilike da se i to promeni :lol:

Anak, ne smeta mu nista, ja bih rekla, jer ne reaguje na dodir, ne smeta mu kupanje, presvlacenje, brisanje, nista. Doktorka kaze da mu je koza cela, neostecena, nije popucala nigde, samo je potpuno crvena, zbog jelte nezadovoljstva  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Ma generalno homeopatija sve promene na koži smatra odličnim, jer su 'plitko'  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

vrana

znam ali moje dete izgleda bukvalno kao lik iz zvezdanih staza  :crycry:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Proći će  :kiss1:
Znaš kako, mi nismo bili na homeopatiji kad je Janko bio bebac, pa se ne sećam svih reakcija... Ali sam 100% sigurna u nekoliko slučajeva kad je imao upalu uva odmah posle moje aktivnije borbe sa ekcemom. Po homeopatiji to ima smisla, to sam tek kasnije povezala, tada nisam uočila zakonitost. Nema veze kako izgleda, proći će  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Tchi

vrano, leon je imao na preponama taj osip ili sta je vec to ogromno crvenilo, malo su mu pomagali jekoderm i mustela ali to opet zavisi sta kojoj bebi odgovara, oko treceg je pocelo da se polako smiruje sad vec dugo nista nema

vrana

dakle, ne mogu vise da ga gledam ovakvog  :(
izgleda kao neka roznata zivotinjka, prosto ne mogu da verujem da njemu ne smeta. vodicu ga sutra opet kod dr, rekla je prosli put ako ne krene da se povlaci da ce mi dati uput za dermatologa.

i ne znam vise sta da mislim o ovoj dojbi, ubedjena sam da uvece nemam dovoljno mleka, jer on celo vece sisa, dakle po dva-tri sata nikako da se smiri nakon podoja i stalno bi sisao...i nocu se budi, cini mi se, suvise cesto...a opet, nema mi logike da mu fali mleka. dobio je 1350g u drugom mesecu, to je bas dosta.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Pa koliko često se budi? :think:
Ja sam sa Unom ta prva 2-3 meseca imala utisak da se budi non-stop noću, joj kad se setim.
Gladan ne bi trebalo da bude sa tako odličnim napredovanjem, ma nema šanse.

vrana

to mi i mm kaze, ali meni on deluje gladno, ali samo uvece. kao da se ne zasiti dovoljno da bi se smirio, kao sto je to slucaj tokom dana.

budi se na svaka dva sata. odnedavno je tek produzio onu prvu turu sna na 3-3,5 sata, ali to je nakon sto bukvalno u tri sata pre spavanja ima recimo tri duga podoja.
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

A da nije zedan?

vrana

pa valjda nije, nije bas neka vrucina, a i preko dana sisa relativno cesto, valja tako gasi i zedj  :think:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

Jesi li mu nudila vodu? :think:
Mozes da probas, malo...