Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Da ima prednost da ga roditelji ne smaraju kao prvo :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

prevodilica

Quote from: Vila on April 27, 2012, 12:48:23 PM

:rofl1: :rofl1:

so true... :good:

Margarita

jaooo, bas sam ovo htela da kazem :rofl:

za prvo dete se bolje secam i prvih reci, i kako je sta izgovarao kad je bio mali... a za drugo improvizujem kad me pita: 'a sta sam ja prvo rekao? a kako sam ja zvao bubamaru?'  :-[
ali zato se sad trudi da uvek bude u centru zbivanja  :rofl:

Margarita

i mnogo volim da citam ovu temu, o malim drugarima :love32:

bubi

Quote from: interpreter on April 26, 2012, 11:46:31 AM
Vasko čini mi se oduvek jede sam :lol:
bilo je malo toga što obožava da jede, malo toga "ja ću sam", malo što je viđao brata
ali ne mogu da vam kažem kad tačno je krenuo sam, odmah nešto nakon godine

i danas ću češće uzeti kašiku da pomognem Dragiju da dovrši ručak nego mlađem sinu :crycry:

ovako je i kod nas.
kako sa kompa da postavim video link?
htela sam da vam pokazem kako Lule jede sladoled

emge

E meni oboje jedu sami, Marta je još ranije krenula. Izgleda da je do majke i njene crnogorske krvi :lol:

Lani

Iva je baš rano počela da jede sama, ali to su babe dovele u red  :baba: pošto su one bile sa njom po ceo dan a ne ja.
Sad se na Uninom primeru vidi da kod mene to ide malo sporije.

vrana

:lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Deda

Quote from: emge on April 27, 2012, 02:14:25 PM
E meni oboje jedu sami, Marta je još ranije krenula. Izgleda da je do majke i njene crnogorske krvi :lol:
Da je do crnogorske krvi,'ranila bi ih i na svadbi  :lol:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Tchi

ja jos maksu hranim i plus ga jurim da bi jeo, mali dzambas jede i sto sme i sto ne sme, mnogo su sposobnija ta druga deca, borba za opstanak od malih nogu  :love32: ovaj mali svasta razume, zna i ko je ko, okrece se prema mami, tati, bati, babi, ponovi kad mu kazem nesto od tata, mama, baba, ponavlja kad mu vicem ne-ne i ono sto mi je najsmesnije kad mu kazem da ljubi batu uhvati ga za glavu i prisloni otvorena usta, valjda ce biti od njega neka pricalica, a ne da ceka do trece godine kao prvenac mi

Pepi

emge

E, Tchi.. ja mislim da je do djeteta, a ne do redosleda. Marta je u svemu bila sposobnija, samostalnija i naprednija od brata, on jedino zna bolje da se mazi od nje :love32:

AnaK

E, to je već polna razlika :girl_sigh:  :rofl: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

linga

Dete mi je veceras rekllo Mata gledajuci neku macu  :o Kaze i tata misleci na tatu  :girl_in_love: samo mamu nit spominje nit zarezuje. U soku smo :)

emge

Ne znam za polnu razliku.... ali imam par primjera u okolini da je prvo dijete naprednije, samostalnije... u jednom slučaju prvo dijete sin, drugo ćerka, u drugom slučaju imaju dva sina...

Bravo za Saru :clap: :clap: :clap: