Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Pepi, to je od vrucine :bighug: Petra je sva u tackicama bila juce... a imala je majicu kratkih rukava i sorc samo na sebi.

vrana

Jao Linga, zavidim na dvoristu!

U pravu si, moguce da je od sunca, a takodje je vrlo moguce i da je od kreme. Meni je Vasa jednom odreagovao na kremu crvenilom, koje se brzo povuklo kad sam ga malo plaknula. Pritom je to bio sebamed za decu, al eto, desilo se.

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Pepi

Nisam mu mazala kremu, nisam još kupila onu sa faktorom, a druge ne mažemo...Koju kremu za sunčanje koristite? Faktor 50?
Linga, moraćemo kod vas na rashlađivanje  :girl_haha:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

anelore

Ja sam deci koristila Chiccovu kremu, faktor 50 kad su bili bebe. Sada koristim DM Sundance isto faktor 50 za njih, a faktor 30 za nas

vrana

ja sam trenutno u proceduri ispitivanja trazista spf-ova  :crazy:

pristupam tome temeljno, detaljno, da ne kazem opsesivno  :crazy: ko i svemu ostalom

kad istrazim sve mogucnosti javicu vam za sta sam se odlucila.

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ja isto Chicco ili Sebamed najviše volim mada prošle godine sam kupila one Ambre Solaire u Liliju, isto faktor 50, odlično su se pokazale.  :good: One sa prskalicom.

anelore

Meni su se ove DM kreme pokazale odlicno.

linga

Quote from: Pepi on May 04, 2012, 11:39:01 AM
Nisam mu mazala kremu, nisam još kupila onu sa faktorom, a druge ne mažemo...Koju kremu za sunčanje koristite? Faktor 50?
Linga, moraćemo kod vas na rashlađivanje  :girl_haha:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

jel vidis ti nju  :girl_haha: svcim silama sam pokusavala da je odlepim od vrata  :rofl:

Vockica

Kao sto sam i rekla na Tricama Danilo je juce napravio desetak koraka.Sam se pustio i dosao do Dunje. Danas ni makac  :girl_haha:.
Ja mu jos uvek rucak pasiram a uzinu ne.Na pola puta smo i da rucak prestanem.
Najsmesniji je kad kaze kako kuca laje av av ali on promeni glas pa onako duboko av av...svaki dan nesto novo sav je smesan. Sledece nedelje ide sa tatom na sisanje jer i ovo sto smo ostavili , kao da ga ne osisamo skroz, je dugo.Sav se oznoji i smeta mu.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Tchi

Pepi

Izašao nam prvi zub!  :girl_in_love: :clap: :clap:

Iva

za zubic i hodalicu  :bighug:

Mi hodamo nekih 20-tak dana, nisam se nadala, sve mi se cinilo nece pre rodjendana.  :girl_haha: Zubica jos uvek 2.   :love32: Nekad pasiram, nekad gnjecim.... kako kad. Probala je belance... nema reakcije a kontrola i vakcina tek 10.7.  :blink: Mislim da ima oko 10.5kg, brblja za sad mama, tata, dada, baba i deda.
I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

moma

drage nase bebuske
ica vise nije beba
to sam skontala danas kad je mazila 4mjesecnu bebu
ica je prava pametna i umiljata djevojcica

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani