Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

vrana

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Iva

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Tchi

uh ivo, meni je na nbg stariji primljen u zeku, a mladji u leptiric, budalastina, sad treba da pisem zalbu ili da se odlucim da ipak idu u onu pcelicu na savskom vencu, ako se odlucimo za sv javljam ti da znas da ima to nase slobodno mesto ako mozes da uletis

vrana

tchi, a sta je sa kralj petar?
oni imaju ok prostor. nisam bila, ali mi kaze drugarica koja je bas imala tu nedoumicu kralj petar - pcelica - grofica olga - sveta petka...

kad bi bese ova moja lenja krofna trebalo da pocne da se obrce na stomak?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Iva

Tchi hvala ti sto mislis na mene, samo mi je to daleko i od kuce i od posla.  :think:  Nikako mi nije usput i nemam auto.  :girl_cray:  Moja snaja ce ispisati malu iz Laneta (jer su se preselili) pa cu videti da navedem nju. Mada je vrtic zreo za renoviranje.  :girl_sad:

Srna se okrenula na stomak sa 3 meseca.

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.

Tchi

vrano, nismo primljeni tamo, odbili su mi i zalbu, za stomak moji oba sa 3m10d ali se leon okretao dan-dva i posle dugo nije

vrana

hahaha, tako sam i mslila, ovaj debeljko ne kani uopste da se prevrne u skorije vreme  :girl_in_love:
znam da se vasa obrnuo sa 4 meseca, al reko mozda je on pozurio, kad ono cvrc  :)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Tchi

stavljaj ga vise na stomak mozda mu se svidi taj pogled na svet

linga

Stavljaj ga na stomak kad god je budan, da mu ocvrsne muskulatura. A to je individualno, Jana je sa tri, Aleksa je imao skoro 6.

Lani

Već sam se pohvalila na tricama, kupili smo nošu. :girl_haha:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Margarita

linga

vojka

medena je  :love32:, a osmeh  :girl_in_love:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

disco2000