Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

A sto su vam logopedi tako odbojni? :rofl:
Mi smo bili na redovnom sistematskom i kod logopeda sa dve godine... :think:

Lani

Ju daleko bilo, nisu mi odbojni. :lol: Samo mislim da, u našem konkretno slučaju, nema potrebe za tim.

disco2000

Niko nece da ide, pa ko veli, da pitam... :lol:

Saska

Quote from: Marty Maraskino on July 18, 2012, 03:00:14 PM
Niko nece da ide, pa ko veli, da pitam... :lol:
ma polako, ima vremena, ja sam nedavno srela "nasu" logopedicu iz dz, Bilju i  napomenula joj da imam za nju jos jednog pacijenta, samo da dodje vreme

disco2000

...ali poenta je u ranom delanju :girl_sigh:

Saska

ali valjda ne i preranom
ja kapiram da je to tebi struka, ali ja ću pustiti stvari još malo svojim tokom

disco2000

Ne moze da bude prerano :think:

Saska

sad se setih, u sklopu onih odlazaka u Sokobanjsku na početku, bili smo i kod psihologa. Po meni je ono totalno izlišno, mali je tad imao možda 7 meseci, onaj kao nešto pokušava sa njim, mali ga ignoriše potpuno, uopšte ne razume šta se od njega sad očekuje.
Ja shvatam da svaki uzrast ima neko svoje "očekivano" ponašanje, i da se na svako odstupanje treba obratiti pažnju, ali smatram da treba i malo  da se čovek (pogotovu majka koja najbolje poznaje dete) opusti i prepusti prirodi.
Kad je Jova imao dve godine, ja sam utripovala da je autističan, šta reći :wall:

Finalina

mi smo sa logopedom ocigledno totalno okasnili bas zato sto nam nisu preporucili da idemo rano, a ja kao pitala "prerano" :hm:

Quote from: Saska on July 18, 2012, 03:27:45 PM
Kad je Jova imao dve godine, ja sam utripovala da je autističan, šta reći :wall:
jao ....kod mladjanog sam isto pomislila, u nekom trenutku pred trecu godinu, bas radi govora i te njegove iskljucenosti 

stacka

Slazem se sa Saskom, od a do sh. Masa isto ne prica, cak ne vezuje ni dve reci ali svaku melodiju pesmice peva :lol: sve nas razume, prosto komunicira a poucena iskustvom sa Aleksom zaista mislilm da je rano da ide. Kad se setim pregleda dr  (logopeda) u Sokobanjskoj i dan danas me muka uhvati :wall:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Jednostavno, neki ljudi ne znaju da rade sa najmladjima...

vrana

Marty,ovo nije pitanje za bebecu temu,ali kad vec zapodenusmo oko logopeda.da li onda mislis da bi vasa trebalo da ide kod logopeda jer ne izgovara dobro r i l?ova slova sa kvacicom je odskora poceo da izgovara,ali jos uvek nisu skroz diferencirana
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

disco2000

Ne ocekuje se da izgovara dobro r i l u cetvrtoj, tako da mislim da nema razloga :think: Ako do sada sve ide dobrim tokom, nema potrebe...

martina

Quote from: emge on July 17, 2012, 10:19:04 PM
On je sad u fazi tri slova "pes" - pesak, "mac" - majica, "maz"-maže... :lol:

ma crnogorac covjek  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

bubi

danas sam primetila da Luka na gornjim jedinicama ima karijes.prvo sam pomislila da me je hrana zapela i sad sam sokirana.
a ima prelepe krupne i bele zubice.
da li da ga vodim kod zubara kad se vratimo?

elem ni Luka ne prica puno,prica na kineskom po nesto razumemo ali gomilu stvari ne.
ali tako je i Aki ,onda je sa tri godine progovorio i od tad ne zaklapa usta.