Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Mihajlo je pojeo sve i jednu kašicu koju smo poneli i još pride što smo dokupili, uglavnom kući nismo vratili ništa.

vrana

ja danas sela da racunam koliko ce mi teglica trebati, pa jos mislila da ponesem i svoj organski krompir i sargarepu, mm poceo kosu da cupa od ocaja  :girl_haha:

linga, ima fiziolosku anemiju, mislis da je ok da proba meso?  :ces:

lani, malo je on stvari probao, dosta ce mu ogranicen biti jelovnik cak i za dve nedelje, ne sme on jos ni te pudinge ni keksice, ma svega 4-5 stvari je do sada probao, a tamo mu necu sigurno nista uvoditi.

a da znate da sam se sad razocarala u taj lidl, ja mislila to nesto sega mega, kad ono sipak burazeru
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Ma znam da ne sme keksiće i pudingiće ;), to sam samo navela kao primer čega sve ima.
Svakako nemoj da preteruješ sa nošenjem hrane, ako ikako možeš.  :kiss1:

vrana

pa ja mislila dzakce krompirica i dzakce sargarepice  :girl_haha:
mm je rekao da nece onda da ide sa mnom  :girl_haha:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

linga

Ok ja reko da ona bude sigurna. A i on jede samo jedan obrok dnevno te je to 15-ak kasica

AnaK

15 dana - 8 krompira i 7 šargarepa. Ili po 15 komada, ne znam kako mu kombinuješ  :girl_haha: Mnogo ti je po džakče za ketl  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

vrana

Quote from: AnaK on July 21, 2012, 09:30:43 PM
15 dana - 8 krompira i 7 šargarepa. Ili po 15 komada, ne znam kako mu kombinuješ  :girl_haha: Mnogo ti je po džakče za ketl  :girl_haha:

u pravu si, al ja volim da imam za svaki slucaj :lol:

nego longa, jel stvarno mislis da sme meso? nesto mi nije po redu :think: a doktorka mu dala neki sirup za gvozdje :think:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

E kad si pomenula sirup za gvožđe, Janka je spasio sirup kupljen u Grčkoj, tada, bebeći - od njega nije imao grčeve (za razliku od domaćih koji su tada, pre 10 godina, mogli da se nađu kod nas).
Janko 23.7.2002.

vrana

Quote from: AnaK on July 21, 2012, 09:42:57 PM
E kad si pomenula sirup za gvožđe, Janka je spasio sirup kupljen u Grčkoj, tada, bebeći - od njega nije imao grčeve (za razliku od domaćih koji su tada, pre 10 godina, mogli da se nađu kod nas).

grcevi? :crazy:
a vec sam se i bez toga dvoumila dal da mu uopste dajem taj sirup
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Moguće je da su usavršili, ali Janka su, tada, razbijali ti sirupi. Valjda je gvožđe 'teško' za stomak i starijima. Dok nam neko nije doneo, vrlo brzo, jer sam svima kukala, sirup sa gvožđem, za bebe, iz Grčke. Na njega nikakvu reakciju nije imao.
U stvari sam htela da ti preporučim da ga kupiš, ako ga taj koji imate bude mučio  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

vrana

da, da, razumela sam  :kiss1:
nego znas da sam ja streberka, ne bih smela nista da mu dajem bez izricite preporuke lekara
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Dobro, kupi ako zatreba, pa pitaj :D U suštini, videćeš, to je sve isto, samo je tada grčka verzija bila bolje urađena.
Janko 23.7.2002.

vrana

to sve ako se uopste odlucim da mu dajem sirup ;D
idemo kod homeopate za nedelju dana pa racunam da ce mu ona dati nesto pogodno odd cega nece imati grceve  ;)
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

E to bi bilo super. :voda: Mi smo, nažalost, homeopatiju mnogo kasnije 'otkrili'.
Janko 23.7.2002.

linga

Može meso u sedmom mesecu ili sa punih sedam, belo pileće ili ćureće (mada ono nema uticaja na anemiju na žalost), kad se proba to, može teletina ili govedina, samo se svinjetina odlaže, mada smo je mi probali sa 8. meseci u vidu domaće slan'ne  ;D . Mi smo dobili takav savet i od pedijatra, upravo jer se sirupi teško vare, i diskutabilno iskorišćavaju. u principu meso nije alergen pa da zbog toga brineš.