Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

linga

Sara je ladno naučila da čučne, čuči i ustane, ali da hoda neće  :girl_haha: Hoda kad je neko drži, makar prst, ali sama, nema šanse, napravi korak dva i plaši se dalje. Da li da se brinem? Jana je prrohodala sa 11, Aleksa sa 14,5, aona od 11 meseci hoda na ovaj način, ne vidim neki veći napredak  :think:

Inače, kaže dote i fa, to je hvala i izvolte, baaa je bata, va va je cuko, cici je sisa  :D :rofl: , ma je maca.

stacka

Naravno da ne treba da brines, prosto je takva. Masa se isto kasno pustila sama, sad je jedva stizemo :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ma jok, kakva briga, Una je bila dugomesečni puzavac, nije je uopšte preterano zanimalo da se pušta a jako rano se uspravila na noge. Ja sam mislila prohodaće pre prvog rođendana, ali isto tako nije htela da se pusti, a i brže je stizala gde želi puzeći.
Na kraju je razlika u prohodavanju između nje i Ive bila svega 1 mesec (Iva sa 15, Una sa 14), još je Iva, znate svi, tek sa 10 meseci skinula kaiševe, i zbog toga bila mnogo u zaostatku što se tiče okretanja, ustajanja na noge, puzanja...

Vrano zamisli da carinici krenu da vade te krompire na granici.  :lol: U EU je zabranjeno unošenje hrane.  :baba:

aleks

Ma sve moze da se unese  :turpija: :rofl:
Nego, lakse gotove teglice, racunam.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani


aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Tchi

vrano, njehov lidl je jako los, a u grckoj nisam videla druge kasice sem nestle, imas ovde hippove za bas male, moji su obozavali brokoli i rizu, sta je 15 malih kasica, poneses i mirna si


vrana

da, da, tako cu, hvala  :flower:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Una je juče prvi put rekla kako se zove, doduše unazad (ANU  :rofl:) ali nema veze. Pišem da je 31. jula naučila da kaže kako se zove.  :girl_in_love:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Saska

 :clap: :clap: :clap: bravo
Mali i dalje priča nerazumljivo, jedino smo skontali da kukija znači čaša, posle dugog razmišljanja sam zaključila da je to verovatno od našeg "idem u kuhinju da ti sipam", a možda sam i potpuno omašila.
Kažemo mu "reci jaje", on kaže jaja, "ajde sad reci Jova" - Vova  :girl_haha:

Lani


stacka

Una :girl_in_love:
Mihajlo :girl_haha:
Masa je konacno dosla u fazu da svaku rec koju joj kazes hoce da ponovi i fond reci joj se unazad 10ak dana bas prosirio. Konacno je pocela da povezuje reci i mislim da smo na ivici da kazemo da je propricala.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

linga

Jao cica mice :))  :girl_in_love: Sara je na seku, brblja svašta, slabo šta razumemo. Voda je doda, sika je cica, njoj dovoljno  :girl_haha: Inače sisu toliko obožava da ne znam ni kada ni kako ćemo prekinuti. Pre nekio dan sam iz zezanja joj rekla, nema više, nestalo - jaooo kakvo je to plakanje bilo, sa sve uranjanjem glave u jastuk  :'(

disco2000

A Peki jutros: "G'adna, oću ede"
Šta?
"K'opi' meso" (krompir i meso)
Nema.
"...i'šle????"
Nema viršli...
"P'izer???"
Parizer :lol: