Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

vrana

nama je ta nosa bas dosta znacila, jer se meni nije odustajalo od uobicajenih aktivnosti u periodu odvikavanja od pelena. napolju je bilo super, ali po trznim centrima i u gostima nam je ta nosa bila spasonosna, a i na putovanjima kasnije. jedino sto nije bas jeftina, a nije bas da je dugo upotrebljiva.

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

emge

Noša košta 2400din u Aksi, rezervne kese 10kom su 490din.
Mogu naravno da se koriste i obične kese sa par maramica unutra, da upiju.

Momo, ova noša se spakuje i u torbu. Super je stvar, puno znači, posebno na putu.

A osim toga, ovaj malo deblji(što mu je mana) model je i adapter za wc šolju.

Vockica

Daci je uzbila donja petica :o . Mukica donje trojke se probijaju ,gornje samo sto su izbile a petica odjednom buknula.Cetvorke nema.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

linga

Ju  :o

Nas ubiše trojke, sve joj se jadničku nadulo, a nervozna je za medalju  :(

Lani

Vockica

Sestra kaze da je ovo cetvrorka ali meni mnogo daleko od trojke  :ces:...sa kojom pastom im perete zube?
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Saska

htedoh to da ti kažem, i meni su se činile daleko, ali su ipak bile četvorke.

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

linga

Koliko se sećam, do dve godine ez paste, te mi samo mašemo četkicama po ustima  :rofl:

prevodilica

moji obožavaju ovu pastu, a može od 6 meseci pa nadalje

http://www.babyplaneta.rs/index.php?id=356

Vockica

Quote from: linga on August 02, 2012, 03:02:07 PM
Koliko se sećam, do dve godine ez paste, te mi samo mašemo četkicama po ustima  :rofl:
I mi jos uvek  :rofl:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Pepi

MM naučio Petra da kokodače, ono pak, pak, pak,paaaak, paaa...a ovaj mali ne zna da kaže p, pa puzi kroz kuću i dere se bag, bag, baaaag, baaaa, sa sve pogođenom intonacijom  :girl_haha: :love32:
Imamo pauka sa spoljne strane mreže na prozoru, svako malo hoće da ga vidi, ja mu kažem buba, on odmahuje glavom i kaže baga  :girl_haha:
Opsesija su mu crocs papuče i kablovi,sve bi da glođe, a kad mi vičemo Ne, Petre, od odmahuje glavom, kao znam i nastavlja gde je stao  :girl_haha: a ako ga niko ne gleda u tom trenutku, on nas zove, ili dođe do nas, da vidimo da radi šta ne treba  :rofl:

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Vockica

Danilo je naucio da pokaze prstic kad ga pitam koliko ima godina.Ali ne podigne u vis nego se kao postidi u krilu pa izbaci prstic. Svaki dan nesto novo.
Inace imam utisak da mu svi ostali mlecni zubi izbijaju.Kad zine jadnicak pola desni naduveno i krvavo.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Iva

Samo da mahnemo  :hello:  (nemamo net vec neko vreme  :( )

Imala je virusnu upalu grla i tada samo bili u bolnici 2 dana. Cim je ozdravila, zakacila je upalu oba uha i grla.  :girl_cray: Sad je ok.

Primili smo MMR, teski 11,2kg, visinu ne znamo jer se tata ne seca  :wall: (on je vodio na sistematski), JOS UVEK 2 ZUBA!!!!!!!!!!  :girl_cray:

Pored mama, tata, ka-ka (seka) pricamo za sad: idi ovo (vidi ovo - tad pokazuje prstom) i de je (gde je). Od kada sam pocela da radim, budi se nocu a do tad nije skoro nikada.  :girl_cray:

Veliki kiss za svu decicu!!!!  :bighug:

I. 24.11.2006.
S. 30.4.2011.