Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Gost51

mi nemamo ni reda ni rasporeda

emge

Jackie, jeste li bili na kontroli?

Gost51

sutra cemo
drka iznenada otputovala

Summer

Malo procunjah ovde, da vidim sta mi rade mile bebice  :love32:

Quote from: Marty Maraskino on September 03, 2010, 12:03:31 PM
Jao, ja jos nisam ni zakazala UZ kukova :lol:
Ali smo zato odradili UZ glave, to nikako da napisem... blago prosirenje leve bocne komore najverovatnije usled redukcije bele mase :nesvest:

Marty, Sara je imala identican nalaz, Samo sto ja uopste nisam bila cool dok sam 15 dana cekala Radovanovicku. Radili smo 3 UZ i uvek isto, redukcija. ALi je ona bila u fazonu da je mnogo vaznija klinicka slika i nekako sam se i ja ubedila da nije nista. Sigurno je i kod Petre tako  :bighug: Jedva cekam da je upoznamo  :clap: :bighug: I nju i ovu kasljucavu Masu  :love32:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

stacka

Moze, moze, mi smo za :love32:

Elem, vratili se sa UZ kukova, kaze savrseni, mozemo da skinemo siroki povoj :girl_haha: bilo mi glupo da kazem da ga ne nosimo uopste :girl_haha: gledala joj je i pankreas i zuc, sve ok :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

super  :clap: i cestitam tri meseca  :kiss1:

Summer

Stacka, super za kukove  :clap:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

bubi

Quote from: stacka on September 07, 2010, 09:54:23 AM
Moze, moze, mi smo za :love32:

Elem, vratili se sa UZ kukova, kaze savrseni, mozemo da skinemo siroki povoj :girl_haha: bilo mi glupo da kazem da ga ne nosimo uopste :girl_haha: gledala joj je i pankreas i zuc, sve ok :)

bravo.
nego reci mi kad dobije uput za zvezdaru je li se zakazuje uz ili samo odes?
htedoh od dr da trazim uput ko ce cekati Tirsovu i oktobar do tad ce napuniti 7 mesec

stacka

Zakazuje se. Ja sam zvala proslog ponedeljka i zakazano mi je za danas. Mada, ova je bas pravila problem nekim ljudima koji su bili posle mene a poslala ih je Scepanovicka (beba ima 3.5 meseca) u fazonu kako ona radi samo bebama do 3 meseca i da se to zna :crazy: pitam se sta bi bilo da sam otisla sutra a ne danas na pregled :fool: pri tom je bila na godisnjem 2 nedelje niko nije radio jer sam ja uredno zvala cim smo dobili uput sredinom avgusta.
Bubi, a da odete negde privatno ako ne mozes da se strpis jos mesec dana?
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Ma toliko sam para ove god bacila na doktore da sad iz principa necu.muka mi je od njihovog nadmenog ponasanja.

Lani

disco2000

Mi tek 07.X idemo :wall:

Lani

Na UZ kukova?  :crazy:
Jesi ti Marty beše napisala da se na Banjici zakazuje da se ide kad beba napuni mesec dana?

disco2000

Tako nekako. Ali nisam dobila uput za Banjicu, objektivno nema potrebe, ici cemo u Knez Danilovu.

Gost51

bili na kontroli
sve 5
3300g
drka zadovoljna

dakle, trebalo nam je punih mjesec dana da vratimo tezinu s porodjaja

mene nervira ojed na pisi koji se vratio
kamilica, garamicn, nistatin