Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Jackie divno  :girl_in_love:

Nama isto na otpusnoj listi iz porodilišta piše Vigantol.

AnaK

Jackie  :love32:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Janko 23.7.2002.

Tchi

Gost51

bokte
opet sam zaboravila ad kapi
to stalno zaboravljam

disco2000

Svima pise Vigantol, Lani...
Jackie, povezi davanje AD kapi sa nekim trenutkom, nekom aktivnoscu, ja ih npr.dajem posle prvog jutarnjeg presvlacenja.

disco2000

Kad smo vec kod Vigantola, povukli su neku seriju zbog pakovanja, proverite koje imate.

Tchi

povukli su sa staklenom pipetom, ako sam dobro razumela zbog nekog gumenog dela, sa plasticnom je ok

stacka

Super, to je ovaj sto mi Masi dajemo :crazy: gde sad da nadjem taj sa plasticnom? :wall:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

i nas je sa gumom, taj su valjda poceli da prodaju krajem prosle godine/pocetkom ove. Ja sinoc nisam dala, jel imaju da se kupe one starinske AD kapi?

disco2000

Koliko sam razumela, povukl su iz prodaje tu seriju i sada moze da se kupi samo ovaj drugi. Mozda u apoteci vise znaju.
http://www.mondo.rs/s182867/Magazin/Zdravlje/Vigantol_se_povlaci_iz_prometa.html

Ima AD kapi.

Saska

Pošto identifikovani rizik potiče od aplikatora proizvoda, proizvođač namerava da u što kraćem roku na tržište vrati proizvod sa prethodno korišćenim aplikatorom - plastičnom kapaljkom u kojem nečistoće ovog tipa nisu otkrivene.   ovo pise u tekstu, znaci verovatno ih nema jos. Koliko dajes AD kapi? Jel' behu vodene na pocetku, a posle 6 meseci uljane? Hebale ih njihove novotarije   :crazy: , kad ne isproveravaju kako treba.

disco2000

Ja dajem uljane, 3 kapi kako je pedijatar procenila prema velicini fontanele. Plus ima sunca.

emge

Ja Marku isto stalno zaboravljam da dam :-[
Idem sad da mu dam, kupila sam prije neki dan ad kapi, vodeni rastvor.
U BG imam  Vigantol sa staklenom pipetom.

Saska

staklena pipeta nije problem, problem je gumena kapaljka

emge

Pa mislim da ta staklena kod kuće ima gumenu kapaljku. Ali ja sma njemu za dva ipo mjeseca dala vigantol max 20 puta :-[
Evo sad ću posle jutarnjeg podoja, ko što kaže Marty.