Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

stacka

pa da, kapaljka je problem.a mi se jos obradovali kad smo videli novu ambalazu, kao bice lakse nego sa onim plasticnim cudom :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

emge, i ja zaboravljam stalno
ne smijem ni da kazem kad sam ih tek uvela
:wall:

Lani

Bili smo jutros na Institutu.  :hm: Primetila sam sinoć da joj je spojena kožica između 2. i 3. prsta na obe nožice, od korena pa negde do sredine.  :o Uopšte mi nije jasno kako nisam ranije videla, ni ja ni mm. Tako da smo bili kod plastičnog hirurga, srećom naleteli na nekog divnog dr koji me je skroz umirio, rekao da to nije ništa, po njegovom mišljenju ni ne treba da se dira, da joj ništa neće smetati u životu... Ako ipak budemo nekad želeli da to operiše, ne može pre 10. godine života. Kontrola za godinu dana.
Nije ništa... ali ja sam smorena ceo dan.  :(

Deda

Pa nije nista- sta joj smeta  :innocent:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Ma znam, nego mi je nešto žao... mali miš.

aleks

nije strasno, srce  :bighug:
ne smeta joj, a moze uvek da operise ako odlucite.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

emge

Lani :bighug:

ništa to ne smeta, mada znam da tebi sada izgleda problem velik ko kuća :kiss1:

disco2000

Lani :kiss1: za prstice

Elanor

lani, vec sam cula za takav "problem" - posle se ispostavilo da i bebina tetka ima isto.
na kraju, to je u rangu rupice iznad guze koju ima milena - a nije da nisam bila :( zbog toga. :bighug:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

prevodilica

Mi sutra idemo na institut, kod kardiologa, neki dan na redovnoj kontroli nasa dr cula srcani sum.
Inace, Vasko je super, vejiki, sutra 10 meseci,  75cm i 10kg 350gr, od mora jos klopa ko provaljen.
Sve manje sisa, samo nocu, dodamo mu nekad adapt, pa mu zato i ne dajem Vigantol.

disco2000

Veliki Vasilije :bighug: javi kako je bilo kod kardiologa :kiss1:

Deda

Prevodilice, tako su i mene presekli, mislim samo da se malo jace cuje taj fizioloski sum ali bolje da se proveri. U istom periodu   :bighug:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Gost51

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010