Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

A sve to vreme je ona plakala? :(

stacka

Nije sve vreme, vecinu :crazy: zaspala je u kolima do tamo, pa se probudila, pa smo je nosali, pa je dobila lek pa ponovo nosanje pa dreka za vadjenje krvi pa je ponovo zadremala i tako :crazy: uzas :girl_cray: mukica mala, bas mi je zao. Danas je za nijansu bolja, nos joj je prohodniji i t za sada ne ide preko 37.6.. ma svi smo slinavi, ovde je u kontaktu sa mnogo vise ljudi nego dok smo bili na Mirijevu
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Stačka :bighug:

Nas svo četvoro boli grlo. Za nas troje znam jer pričamo, a za Marka znam jer se povremeno zakašlje da oguli grlo. Nema T, pa ga nisam ni vodila kod dr. Trebalo bi sjutra da ga vodim na vakcinu, ali vidim da ću to da preskočim.
Sad ne znam da li da ga vodim kod dr, ili da kuliram :think:

Saska

stacka, a kakav je nalaz urina? bebama je tesko uzeti urin, a da ne pipnes nesto, a zenskim bebama jos duplo teze  :crazy:

Summer

Joj, mukica mala  :bighug:
:kiss1: za Masu.

Ja sam muke mucila sa tim uzimanjem urina kod Sare  :nokti2: Jedino mi je uspevalo da je dojim, pa je raskomotim, skinem pelenu, a zalepim onu kesicu...pa nekako.
Ima mnogo virusa, a i sve sto Aleksa pokupi u vrticu, predje i na nju. A ta sa hiljadarkom je mnogo bistra  :hm:
Da sto pre prodje  :bighug:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

stacka

Na institutu urin 6-10 leukocita, sluz i retke bakterije.
Evo sad je moja keva odnela pa cemo videti. Oprala sam je, zalepila kesicu i dala joj da siki, brzo je zavrsila posao :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

oce li da rade i urinokulturu?

stacka

Drka je rekla da rade UK samo ako ovaj nalaz urina bude los. Ona sumnja da je u pitanju urinarna infekcija s obzirom na to da su je u IMD samo prebrisali pre uzimanja uzorka. Meni isto ne lici da je to, pre ce biti da je pokupila od nas neki virus
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Gost51

lilit_depp

L, L, K

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Super.  :kiss1:
Uni su u porodilištu uzimali urin ali ne s kesicom nego s čašicom.
I tamo su mi rekli a tako misli i patronažna da sa kesicom često bude nepouzdan tj. kontaminiran nalaz i da je najbolje bebu skinuti posle jutarnjeg podoja i čekati dok ne krene da piški a onda kupiti čašicom.

bubi

Lani,
nama je espumisan pomogao.
doduse Lule nije imao jake grceve

linga

Lani, espumisan, pazi na svoju ishranu... Jani je pomagalo spavanje na nasem dlanu ili stomaku. A Aleksi da ga stavimo u njihalicu, njisemo i ukljucimo fen  :lol:
I naravno sika  :love32: