Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Saska

ma sta fali da porastu, posle dolaze interesantnije stvari, sve do skole  :crycry:   ;)

Gost51

necu, necu, necu
tako mi je divna ovako
a i necu na pos'o

aleks

mi bismo sigurno i trece da nije bilo ovog carskog. mada ovako sami i bez ikakve pomoci, bolje da oladimo malo.
bubi, trece  :love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Mi bismo isto ozbiljno razmislili o trećem :girl_wacko: ali mene malo zeza godina proizvodnje...
Ne bih baš sa blizu 40 da rađam dete.

stacka

Lani, ja razmisljam kao ti :innocent: nemam nista protiv mama koje radjaju decu sa 40, pa i kasnije ali ja se ne vidim u tom filmu. Mada, ko zna sta ce mi dunuti za godinu-dve-tri kad naidje nova najezda Mansardinih bebica :love32: :rofl:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

rafa

Sve freske mame drugog deteta raznezeno razmisljaju o trecem, ali negde tamo posle trece godine svog drugog deteta prekinu.  :rofl:
Te ako zelite, pozurite.  :girl_haha: :girl_in_love:

Aleks, kakve veze ima sto je carski, samo ces malo vise sacekati na trece. A i to ne mora.  :kiss1:

I ja bih tako zelela, ali da ga vec imam.  :girl_cray:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

lilit_depp

Kad stavim stvari na papir, mislim da bi mi jedno dete bilo taman. Kad imas jedno, ko da ga nemas, mislim, letos  Lara i Lucija bile 2 nedelje kod moje mame, a Kole kod mene i to je onako, let say, opusteno. :rofl:
Ovako upadam u onu staru mudru bosansku: sam pao - sam se ubio. :lol:
L, L, K

bubi

Quote from: Lani on October 18, 2010, 10:44:49 AM
Mi bismo isto ozbiljno razmislili o trećem :girl_wacko: ali mene malo zeza godina proizvodnje...
Ne bih baš sa blizu 40 da rađam dete.
pa mene krstenica najvise i zulja  :crycry:
a i procice me zelja cim opet krenemo sa turom kontrola po Tirsovoj i porodislistu.

aleks

a ja sam nekako vise u fazonu ili nijedno ili vise od jednog. ne znam...osim sto sam godinama zivela u ubedjenju da necu imati dece, kad se prvo rodilo odmah sam odlucila da cemo imati i drugo.

i potpis za rafu, kad bi moglo da imam i trece i cetvrto, samo da ne budem trudna.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

Ja sam dugo živela u potpunom ubeđenju da ću imati samo jedno dete. I onda sam se maltene preko noći predomislila.
A slažem se da je trudnoća najgori smor na svetu.  :crazy:

rafa

Quote from: lilit_depp on October 18, 2010, 11:06:24 AM
Kad stavim stvari na papir, mislim da bi mi jedno dete bilo taman. Kad imas jedno, ko da ga nemas, mislim, letos  Lara i Lucija bile 2 nedelje kod moje mame, a Kole kod mene i to je onako, let say, opusteno. :rofl:
Ovako upadam u onu staru mudru bosansku: sam pao - sam se ubio. :lol:

Lilit, ti si bese blizanac?

Rece meni moja astrologica letos, kad sam je izmedju ostalog priupitala da li mi 'vidi' trece dete  :lol:, da mi u narednih osam godina vlada blizanac (podznak koji se sad povampiruje, mrzi me da objasnjavam zasto a mozda se i ne secam  :rofl: ) da je 'blizancu jedno dete puna kapa, a ti vec imas dvoje, zato vidi sta ces"  :crazy: :rofl:.

OFF - gde je nestao spoiler, ili ga ja ne nalazim na ovom skinu? :ces:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Deda

Jedino meni 3.dete ne pada na pamet niti mi je ikad padalo  :crazy: a mogu da budem trudna ske godine, tako se prolepsam , m  uopste ne gubim snagu-fudbal mogu da igram ali bice u 40.to bas ne bi bilo tako  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

disco2000

Meni je padalo na pamet i to odma' posle drugog :lol: mala neka razlika :girl_haha:
Zelim i dalje i bice, Boze zdravlja, ali... :-X ... mora jos malo vode da protece Dunavom :rofl:
P.S. Meni je trudnoca uzivancija :love32:

Lani