Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Super Marty :clap:
Mi u utorak idemo na prvu kontrolu, uzecu tada uput za Sokobanjsku. Nadam se da cemo uspeti ponovo da dobijemo Draganu za vezbice, bili smo prezadovoljni njom :girl_in_love:

Masi su i posle mesec dana plave oci :love32: ja sam odusevljena, Aleksa nikad nije imao plave oci, prvih dana su mu bile sivkaste i onda su potamnele. Steta sto nema na koga da joj ostanu takve :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

To što nema na koga, nije razlog da ne ostanu :girl_haha:

disco2000

Lani

Ostavljala sam link ja na trudničkoj temi sa onim "kalkulatorom" boje očiju, upišeš kakve oči imate ti i tm, babe, dede... i tačno ti da u procentima kolike su šanse za koju boju očiju.  :)

Tchi

stacka, mi oboje imamo braon oci, maksi su bile teget kad se rodio, pa prelazile u svetlije nesto plavkasto na zeleno, sve vise zeleno i ostale su mu za sada tamno zelene :love32: to uopste nisam ocekivala, nadam se da nece vise tamneti

Elanor

filip ima bas plave oci - na mog dedu i mm-ovu babu :)

mileni se boja ociju menjala do 18 meseci, od prilike.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Despina

Luki se promjenila prosle godine, prosto nisam mogla vjerovati :o bile su plave sad su zelene.
Anja je imala plave do 6.mjeseca sada su smedjo zelene, Sonja ima plave oke.
A, L, S

janavi

Vanji se stalno menjaju, nekad plave, nekad zelene, nekad sive, zavisno od vremenskih uslova, i šta ima obučeno :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Ivi se od početka videlo da će joj ostati plave.  :)
A i bilo bi čudno da budu drugačije pošto smo i mm i ja svetlooki, pa moj tata, pa sveki...

stacka

Kod nas u familiji, sa obe strane i I. i moje jedino je moj pokojni deda sa tatine strane imao svetle oci, niko vise, tako da je verovatnoca da joj budu svetle baaaaaaaas bas minimalna. Meni je super, ja sam iskreno mislila da su to samo naklapanja :-[, da bebe imaju plave oci dok sisaju posto je A. sisao 16 meseci a nije imao plave oci ni dan, kad gle, Masa me demantovala :girl_haha: :love32:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Deda

Moj svekar , moja majka - plavooki ..i nijedno dete  :'(
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

bubi

moje pile prestalo da sisa a okice su mu sive.
da li ce ostati takve ne znam.
sve vas puno :bighug:

Akija"skidamo " sa neta i kompjutera postao je pravi zavisnik,pa komp ne palimo kad je on kuci.
krenuo je kod logopeda i posle drugog casa poceo je da izgovara slovo lj,doduse ne cisto ali se ipak cuje.ne mogu da vam opisem koliko voli da ide u  "skolicu".

Luka je danas primio drugi pentaxim.
ne znam koja je svrha zakazivanja kad smo cekali i sve zavrsili za sat i po.
elem Lule je tezak 6.200 gr i dugacak 62cm.

Elanor

dajte, boja ociju nema nikakve veze s sisanjem, majcino mleko ne moze da utice na boju ociju. ali da, boja ociju se kod mnogih beba menja do nekih godinu, cak i dve.
moja mama tvrdi da sam ja imala plave oci do pune dve godine; sad imam svetlo smedje.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Summer

Quote from: janavi on July 07, 2010, 10:29:33 PM
Vanji se stalno menjaju, nekad plave, nekad zelene, nekad sive, zavisno od vremenskih uslova, i šta ima obučeno :rofl:

I Sari. Ali su joj najcesce  plave  :girl_in_love: A svi u porodici tamnooki, osim MM-ovog tate (koji ima bas bas svetlo plave) i moje prababe  :girl_haha:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

rafa

U mojoj familiji svi imaju svetle oci osim mene i tate. Moja deca imaju braon, valjda su nesto morali da povuku i na mm-ove familijarne ciganjsko-arapske karakteristike.  :crazy: A imali su oboje tamno zelene tamo negde do 8 meseci. 

A grcevi...mi smo isto kao beba Marta.  :girl_cray:
Od dve nedelje do dva i po meseca Teodora je plakala celu noc (do 5, 6, 7 ujutru) a Aleksandar ceo dan.  :crazy: Sa prestancima od po 10-20 minuta spavanja na meni. I nista od sirupa, cajeva, grejanja stomacica i sl nije pomagalo, u to doba oboje skoro pa isljucivo dojeni na zahtev. Onda je neko, ne znam ko, ukljucio magicno dugme i prestali su da placu u dva dana, samo tako. I da spavaju celu noc.  :girl_in_love:
Secam se njenih prvih prospavanih noci gde bdim nad krevetom u totalnom zbunu, nesigurna da li uopste dise i pitam se zasto pobogu ne vristi nego spava.  :lol:
Tako da ja verujem da prave kolike definitivno nemaju veze sa stomacnim problemima vec sa nezrelim nervnim sistemom.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception