Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Nemam pojma sta kaze vaga posto nemam digitalnu :( vidim samo da je presisala 7 kg ali koliko pojma nemam :(
ona je sve vreme nasmejana, svi kazu da lepo napreduje a ja kad je skinem vidim pred sobom glisticu mrsavu... i potpuno sam zbunjena jer mi je sad ovo totalno druga krajnost. Aleksa je oko 4og meseca isto strajkovao, kad je otkrio svet oko sebe, ali ova je zeznula po tome i njega, plus, ona nikad nije bila ljubitelj...  :fool:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

aleks

Quote from: Lani on October 20, 2010, 08:34:15 PM
Opet grčevi.  :wall:
Taman se poradujem da jenjavaju i onda nas sastavi tako neki horor dan kao što je današnji.  :(

i kod nas ovako :(
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Gost51

sinoc smo imali vrisku pracenu nekim podrigivanjem do pola 2
prvi put
jutros sve ok

isle smo u neku divnu setnju
i dalje svi zacudjeni otkud tako mala beba napolju :crazy:
jao kako je mala? je li joj hladno? blabla

Elanor

Quote from: stacka on October 21, 2010, 02:22:16 PM
Nemam pojma sta kaze vaga posto nemam digitalnu :( vidim samo da je presisala 7 kg ali koliko pojma nemam :(
ona je sve vreme nasmejana, svi kazu da lepo napreduje a ja kad je skinem vidim pred sobom glisticu mrsavu... i potpuno sam zbunjena jer mi je sad ovo totalno druga krajnost. Aleksa je oko 4og meseca isto strajkovao, kad je otkrio svet oko sebe, ali ova je zeznula po tome i njega, plus, ona nikad nije bila ljubitelj...  :fool:
dobro je onda, nemoj da se brines (kad je presisala 7) :)
milena nikad nije bila gladna, nikad nije htela da sisa, nije htela ni flasicu, kasnije ni kasice. svaki podoj, svako hranjenje je bilo borba. ali mislim da je ona 7 kg presisala s nekih 8 meseci :D
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Saska

moja 'bebeca biblija' kaze da je u drugom tromesecju ok dobijati 600g mesecno. ako do 6 mes treba da udvostruci kilazu, a ona vec sad ima preko 7kg-to je vise nego ok.

Saska

lani, alex :bighug: proci ce i to. jackie, samo vi setajte i uzivajte, a ti sto komentarisu neka svoje bebe drze do godinu dana u kuci.

Gost51

linga

Stacka ne vredi ti da ih poredis, svako je prica za sebe. Ako je vesela i zdrava i ne stagnira, sve je o.k. A strajk, bude i prodje.

stacka

Ja sam ubedjena da ona do punih 6 meseci nece udvostruciti kilazu. Rodjena je sa 4300 gr, nema sanse da za mesec i po dana dobije jos oko 1 kg...
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

linga

O aman, pa ni ne mora! Jana je rodjena sa 4.000 sa 6 meseci je imala 7.300 i nikom nista. Sa godinu je imala 8.700 i moja dr uooopste nije dizala frku. Dok je A. sa 6 mecesi imao 10 kg!!!

Lani

Quote from: jackie on October 21, 2010, 02:29:10 PM
isle smo u neku divnu setnju
i dalje svi zacudjeni otkud tako mala beba napolju :crazy:
jao kako je mala? je li joj hladno? blabla

Šta bi rekli mene da su videli napolju sa bebom od pet dana?  :crazy:

Stacka, nemoj da se brineš. Linga je totalno u pravu, Iva je isto tako kao Jana jako malo napredovala od 6. do 12. meseca pa nikom ništa, niti je dr dizala frku niti bilo ko.
Aleksa debelić.  :girl_haha: :love32:

emge

I ne mora da udvostruči, jer je bila bucka na rodjenju. Mislim da ustvari do šestog mjeseca treba da imaju oko 7kg, s tim što lakše bebe mogu da imaju manje. Marta je rodjena sa 3770gr, a sa 5ipo mjeseci je imala 7300, sa godinu dana je imala 9900 :) Ni blizu trostruke težine, a uvjek je važila za bucku :)

Deda

Pa gde da ima 8 , 5 kila sa 6 meseci :wacko:. I to da bude manekenka :burko: ?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

linga

Quote from: Lani on October 22, 2010, 10:10:16 AM
Šta bi rekli mene da su videli napolju sa bebom od pet dana?  :crazy:

Stacka, nemoj da se brineš. Linga je totalno u pravu, Iva je isto tako kao Jana jako malo napredovala od 6. do 12. meseca pa nikom ništa, niti je dr dizala frku niti bilo ko.
Aleksa debelić.  :girl_haha: :love32:

Sreca pa je on bio posle Jane da je bilo obrnuto, verovatno bih i ja panicila kao Stacka. A Aki se tek sad izvukao, ostali mu samo obrascici, i rupice na rukama, bebece jos su tu :)))

Gost51

ja nemam pojma koliko ivana sad ima
vesela je i meni je sve ok