Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Saska

u pravu je emge, to udvostrucavanje i utrostrucavanje se odnosi na prosek, nikako na svaku bebu ponaosob, i na onu od 2 kg i na one preko 4 kg. Mihajlo tek sad ima oko 6 kg, iako je rodjen sa 4100, ali je veseo, zivahan, kad je budan ne miruje ni sekund. A za uporedjivanje, bolje ti je odustani odmah, meni se i sad digne kosa na glavi kad neko krene ove moje da poredi u bilo cemu, a oni k'o nebo i zemlja.

Lani

Ova moja debela već jedva ulazi u neke zeke koje je Iva nosila sa 3-4 meseca.  :lol:

linga

Quote from: Lani on October 22, 2010, 04:34:19 PM
Ova moja debela već jedva ulazi u neke zeke koje je Iva nosila sa 3-4 meseca.  :lol:

Secerko :))

aleks

Quote from: Lani on October 22, 2010, 04:34:19 PM

:love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

aleks

imam pitanje, da li stavljat bebice u onu sedeljku? ovakvu na primer?
mi smo dobili na poklon i ponekad je stavim, a njoj se bas bas dopada. Ova nasa je malo izdignuta, ne znam, malo mi je frka zbog kicme...
rekoh da vas pitam...
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

stacka

Aleks, mozes opusteno, samo pazi da joj se ne osladi :girl_haha: mala moje sestre od ujaka, mesec i po mladja od Mase jedno vreme nije htela da spava nigde sem u tom cudu  :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

Vanja je imala takvu
rekli nam može, samo ne po ceo dan :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Ne brini Aleks, i mi to koristimo a i Iva je.  :)

Despina

mozes slobodno, Sonja je obozavala.
A, L, S

Gost51

aleks

nisam mislila ceo dan, nego ponekad. A. nije hteo da sedi u tome  i ja sam je vratila (pozajmili smo je tada), a sada smo dobili na poklon i ona nekako bas rado sedi tu, a cesto se i uspava...

hvala vam  :bighug:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

emge

možeš slobodno, jer i ako je malo izdignuta, nogice su visočije od guze, što znači da nisu kičma i kukovi opterećeni.

ja marka preko dana često spustim u tome da spava, ali opet mi ne upali :lol:

Despina

meni je njihalica bila u vrhu koriscenih bebecih stvari, stavim je na pod, ljuljuskam nogom, ona spavka a ja na miru forumasim :girl_haha:
A, L, S

emge

Despina, to je i moj san, ali na žalost ne uvjek i sprovodiv u djelo :)

MissL

Meni je super bila ta stolica 'njihalica', bas super, i on je obozavao, a o kicmi uopste nisam razmisljala  :-[ :-[ uopste mi to nije palo napamet :-[ :-[
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D