Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Pa da, ja sam negde citala da beba ustvari treba u stomaku da bude 12 meseci, posto je to nemoguce, onda oni i imaju 3 meseca grceve , to je u stvari ta nadoknada za majcinim stomakom.
Nemam pojma gde sam procitala, da li u onoj knjizi od Kreatiovnog centra :" Sta da ocekujete u 1.godini ", ali me je dojmilo pa sam zapamtila
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

stacka

Dedo i ja sam to skoro negde na netu procitala. Prva tri bebina meseca zovu 4. tromesecje.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Xe

Quote from: stacka on July 07, 2010, 10:48:18 PM
Kod nas u familiji, sa obe strane i I. i moje jedino je moj pokojni deda sa tatine strane imao svetle oci, niko vise, tako da je verovatnoca da joj budu svetle baaaaaaaas bas minimalna. Meni je super, ja sam iskreno mislila da su to samo naklapanja :-[, da bebe imaju plave oci dok sisaju posto je A. sisao 16 meseci a nije imao plave oci ni dan, kad gle, Masa me demantovala :girl_haha: :love32:
Moj sestric ima zelene oci, a njegovi roditelji i babe/dede razne varijacije smedjih.
Ali je zato prababa bila zelenooka.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Maki

Ja imam zelene,a svi ostale smedje.Znaci babe,dede,mm,moja sestra, Sofija.A cini mi se da Olgine polako zelene.Ima neku cudnu,cudnu boju.Samo ja vidim da ce biti zelene.
Kod nas u familiji zelene oci sa tatine strane imamo moj brat od strica, ja i pokojna baka.I niko vise.A familija ogromna.I toliko sam zelela da mi bar jedno dete imazelene oci, da ce Olgine pozeleneti i gotovo.

anelore

Sava je dugo imao bas sarene oci, sada su na prvi pogled smedje, ali kad se malo zagledas u njih, vide se naznake zelenog. Vidine su od pocetka mnogo vise plave, i sada su joj i dalje oci modre boje, mada se vide i tamniji delovi. Ja se sve nesto nadam da ce biti zelene. I to samo zato sto stvarno nije bilo u redu da ja pored jedne babe i jednog dede sa plavim ocima, i mame sa svetlim ocima (nekad su zelene a nekad plave) nasledim tatine smedje (dok je sestra nasledila plave).

stacka

Kad bebice pocinju smisleno da se osmehuju? Masa se refleksno osmehuje bukvalno od prvog dana, ali mogla bih se zakleti da mi se danas dok sam joj pevala nasmejala smisleno.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

disco2000

Isto sam danas pomislila...

AnaK

Janko 23.7.2002.

Masha

od 2. meseca se javlja socijalni osmeh, znaci to je to, a bice ga sve vise :love32:

Lani

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

stacka

Bili danas na prvoj kontroli.

Gospodjica sa 36 dana ima 5200 gr i 59 cm dugacka.  :love32: Specijalno za emge obim glave :lol: 38.3 cm.
Htela je da joj da hep revakcinu, jer to nije nista strasno sto je malo "prebojena" odbila sam tako da ce je primiti na sledecoj kontroli, 10.8 zajedno sa pentaximom.
Uzela sam uput za Sokobanjsku, kaze da idemo sto pre jer ce stopalca zahtevati dosta vezbanja.
Za UZ kukova me otkacila, kao sto sam i pretpostavila :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Wow bravo, baš ste porasli. :girl_in_love: :love32:
Šta te otkačila za UZ, nije htela da ti da uput? :hm:

aleks

porasla devojcica  :love32:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

stacka

Kaze da nije do nje nego da ne sme jer svaki uput mora da se pravda, ista prica kao i kad je Aleksa bio beba.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.