Main Menu

Bebece price

Started by stacka, June 26, 2010, 05:48:55 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Super :love32:

Petra sama drzi flasicu i pije caj :girl_in_love:

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Gost51

disco2000

Onaj instant, od komoraca, cini mi se :think: Hippov...

Ovaj http://www.docsimon.com/article/hipp-instant-tea-fennel-drink-200-g?curr=USD

Gost51

ja ivani ne dajem nista
ni vode
:think:

disco2000

Ja dajem, ne svaki dan... moram, kad se setim Lakija koji nista nece da proba, koji nikada nije ni bio zainetersovan za klopu itd :crazy: ...

stacka

Mislim da to nema veze :innocent: Aleksa isto nije uzimao nista dok je iskljucivo dojen pa nije postao necejed.
Btw. mi smo ovaj caj davali Masi uz ACC tri dana za iskasljavanje, joj kako joj je bilo gadno, koje face je slagala, uzas :rofl: I. probao caj i svideo mu se  :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

naravno da nema veze, ali u potpunosti kapiram marty sto se brine. to je ono 'ko se opece na mleko i u jogurt duva'

disco2000

Znam da nema veze :nokti2: ali... pokazujem joj sve sto je jestivo i dajem joj da pomirise :rofl:

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

mihajlo pruza rukice kad mi nesto jedemo i buni se. pre neki dan je mm uzeo tanjir kad je dosao sa posla i krenuo da ruca, ovaj nije prestao da place. isto, jedan dan u setnji, jova isao sa mnom i kupio pljeskavicu, mali je sve vreme gledao u njega i pruzao ruke. nije ni njemu lako, gomila oko njega i svi nesto zvacu :) nadam se samo da nece biti kao mina, od nje smo se krili kad jedemo jer nam je zavlacila ruke u usta bukvalno.

Lani

disco2000

Laki nije fermao klopu ni dva posto :lol:

stacka

Masa pokazuje zainteresovanost za klopu u tom smislu, sva se unese kad neko nesto jede/pije, ne trepce :girl_haha:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

linga

Marty zelim ti moje iskustvo. Jana, skolski primer probirljivog necejeda, manipulatora hranom,. Aleksa, san svake majke, jede sve sto je jestivo, bukvalno. Cak me i brine - to dete vec odavno obozava kiseli krastavac, mentol i bronhi bombone, pre neki dan je slucajno probao koka kolu i svidela mu se , a juce je pojeo Fisherman's friends bombonu dok smo mm i ja padali u nesvest od neverice (i trazio je jos) :lol: :lol:
E takvo ti iskustvo s Petrom zelim :)

Inace, oboje su hranjeni isto, iskljucivo dojenje, Jana dohrana sa 5,5 Aleksa sa punih 6, polako uvodjena dohrana *njemu cak mnooogo sporije zbog ekcema. Dakle, NIJE DO NAS  :girl_sigh: