Main Menu

Dojenje

Started by emge, June 26, 2010, 07:07:07 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Ja, ali je proslo. Brinem za mleko jer ne mogu da jedem, pijem.

anelore

Od sinoc me boli areola na desnoj dojci, i imam utisak da je toplija nego leva, i povremeno imam osecaj prepunjenosti. Jel da se izmlazam?

Vila

Nemoj da se izmlazaš ako ne osećaš čvorić ili zadebljanje, bolje je lagano tuširaj toplom vodom, pa namaži lanolin, mene je tako bolelo pred stvaranje blistera i ragada. Ako dobiješ temperaturu, onda piči i kod lekara, zbog moguće potrebe za antibioticima.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Jel ti prošlo anelore?  :bighug:

anelore

Jeste, masirala sam se, i tusirala, a i bilo mi je primetno lakse nakon podoja.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lani

Ma bre ovo je neka zahebancija garant.  :lol:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Gost51

nakon 10 mjeseci prestala da nosim uloske za grudnjak

sesirici silikonski i dalje

emge

Jackie, tek sad bez iložaka i još uvjek silikoni :(

A, jel ovo sladoled onda za bebe :lol:

Finalina

jao anak  :blink:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

linga

A sto jos nosis silikonske sesirice?

Nama ide super za sad, mada su mi grudi bas bas pune i boluckaju, moram po malo da se izmlazam. Ona bas lepo siki, i jaka je izvuce mi cim krenu da se prave grudvice, ali ne zna da podrigne pa bljucka katastrofa...

Saska

Mihajlo spao na samo jedan podoj dnevno i to ujutru kad se probudi, ponekad preko dana, a uveče okreće glavu-neće :(

stacka

Masa sisa bezbroj puta u toku dana, vise sad nego kad je bila beba :crazy: :fool: povuce dva tri puta i onda se igra, pa se opet seti i histerise dok ne dobije siku i tako u krug. Pri tom ima 3 obroka regularno :crazy:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.