Main Menu

Dojenje

Started by emge, June 26, 2010, 07:07:07 PM

Previous topic - Next topic

emge

I mene pitaju "on još sisa? a do kad ćeš? a sad sisa samo jednom dnevno, jel da?" :lol:

Vockica

Pecka me leva bradavica i kad povuce zaboli do suza :ces:.Nije nista crveno , nemam ragada. ...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

linga

Da nije soor?
Mada, meni su bradavice jos osetljive, a kad su grudi prepunjene, ako nije duze dojila, osetim malo bol dok krene mleko, negde duboko "unutra"... kao da je u kanalicu ili zlezdi  :ces:

Vockica

Mislim da nije soor. Mada generalno leva mi je problem od pocetka. Samo dok ne podje mleko.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

emge

Voćkice, ja bih za svaki slučaj makar sodom-bikarbonom čistila tu bradavicu posle dojenja.

Vockica

Upravo sam skuvala rastvor. Mislim da jeste sor ima malkice naslaga. Cekam da se ohladi pa cu pre kupanja da malo ocistim a moju bradavicu svakako.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

emge

To se makar lako sredjuje. Ja sam znala kad god krenu da peckaju, da par puta brišem sodom-bikarbonom, nemam pojma da li je ikad bio sor, ali sam ja bila mirnija.

Vockica

Tako i kod mene.Briskam ceo dan i proslo. I narednih dana cu, nista ne smeta.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

linga

Meni se cini da Sara ima malo naslaga na jeziku isto sam probala da joj brisem, nema sanse da zine koliko treba. Bas cu danas da vidim sa doktorkom..

Vockica

Kod mene postaje nepodnosljivo, bas .Danilo dok siki place i to uglavnom samo uvece, posle kupanja. Desava se i preko dana ali ne bas uz svaki podoj. Pocne lepo da siki i to traje 5 minuta, dok lepo ide mleko.Posle pocinje da se nervira, mlati rukicom i place.Onda malo vuce, pa opet.Ja ga podignem da podrigne, pa opet.Promenim polozaj u sedeci, inace ga dojim lezeci.I tako u krug. Onda promenim siku pa sve ispocetka dok se ne umori i zaspi. I to traje danima...Mislila sam da su grcevi , dajem mu espumisan i nista posebno se ne desava. Lepo piski i kaki.Danas mi se ucinilo da mu je kaka zelenkasta ali mozda umisljam.Bila je tu zaova kaze-senf.Mislim nisam ja debil vidim i ja.Ja i ne znam kako izgleda zelena stolica...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Kad padaju oni razvojni skokovi? :think:

Vockica

On je u sredu  punih sest nedelja, znaci usao je u sedmu. Jel opet skacemo??
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Na Rodi piše da ima skok sa 6 nedelja.
:bighug:

stacka

Vockice, buni se jer ne tece u potocima nego mora malo da se pomuci. Tako je i Masa. Njoj je cak i bila ponekad zelena stolica ali su me uverili da nije gladna. Jesi li probala da mu das adaptirano, cisto da vidis kako ce reagovati? Ali, ako dajes probaj samo sa jednom rupicom na cucli, nek se i tu malo "muci" pa ces videti
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.