Main Menu

Dojenje

Started by emge, June 26, 2010, 07:07:07 PM

Previous topic - Next topic

Saska

Voćko :bighug:
Mi se bližimo kraju, sisa samo ujutru kad se probudi i to u polusnu, preko dana ništa.

linga

Vocko, bre dete je dobilo KILOGRAM prvi mesec. Imas mleka!
Fora je sto na pocetku mleko tece samo pa ne mora da se mnogo muci, verovatno se ljuti sto nije tako sve vreme... Jer se tako ponasa za onaj podoj u 4,5 ujutru?

Probaj da ga dojis sedeci i da se malo nagnes napred kad se to desava.

emge

Opet skačete :(
Doji ga što češće tokom dana, čim se malo uzvrpolji, da ubrzate povećanje mlijeka.

Knjiški su skokovi sa 3, 6 dana, sa 3, 6 nedelja, sa 3, 6 mjeseci.

Lani

Mihajlo veliki dečko.  :girl_in_love:

Vockica

Quote from: linga on July 01, 2011, 12:18:32 PM
Vocko, bre dete je dobilo KILOGRAM prvi mesec. Imas mleka!
Fora je sto na pocetku mleko tece samo pa ne mora da se mnogo muci, verovatno se ljuti sto nije tako sve vreme... Jer se tako ponasa za onaj podoj u 4,5 ujutru?

Probaj da ga dojis sedeci i da se malo nagnes napred kad se to desava.

Znam Linga zato se i nerviram jer mleka ima ali dasa nece da se muci. Sve varijante kombinujem,sedenje-naginjanje, lezanje pa koja upali da se smiri. Pretpostavljam da je neka faza...

Stacka nisam probala adaptirano i nemam ga u kuci. Dala sam mu jednom moje mleko na flasicu i jedva se snasao sa njom.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

emge

Zelene stolice se više ne smatraju stolicama gladi. Da bi bile stolice glade treba da budu jako oskudne, kao neka pjena.
I Marko je imao povremeno te zelene stolice, a napredovao je po kilogram mjesečno do 5 mjeseci.

Vockica

Ok!
Da pitam jos ovo-da ge ne bole usice :think:. Mada plakao bi i bez sisanja ili ne.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Ma ne verujem. Imala je i Una takve dane, samo treba to istrpeti, nije lako, znam.
:bighug:

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Vockica

Plakanje postaje nepodnosljivo:(. Mislila sam da pozovem njegovu dr ali ne znam ni sta bi mi ona rekla. Jos da probam jedan polozaj sa jastukom sto mi je patronazna pokazala...
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Gost51

je l ovo sad onaj period kad se najcesce odustaje od dojenja?

ja mislim da su to sve skokovi
i mi smo imali neka dranja u to doba

linga

vocka jel pijes mleko?deca burno neka reaguju na to, probaj da izbacis neko vreme...nista mi jos pametno ne pada na pamet

Vockica

Quote from: jackie on July 06, 2011, 01:11:47 PM
je l ovo sad onaj period kad se najcesce odustaje od dojenja?

ja mislim da su to sve skokovi
i mi smo imali neka dranja u to doba

Jackie necu odustati od dojenja, ne razmisljam o tome. Imam ga za tri Danila, taman posla da odustanem.

Linga ne pijem mleko, kad se setim popijem solju. Jogurt pijem dosta a mleko kroz sutlijas.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Vockica

Izgleda da su grcevi :(. Na ovoj vrelini stavila sam mu termo slonce na stomak i smirio se. To sam se setila na pola dojenja.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Deda

Vocko, decaci su tako gadne bebe  :girl_cray: ali  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006