Main Menu

Dojenje

Started by emge, June 26, 2010, 07:07:07 PM

Previous topic - Next topic

stacka

Emge, ne nosim ja transparent na kome pise majka dojilja :lol: ali zbog bolesti i lekova sam morala da pominjem. Iskreno, uopste se ne potresam sta ko misli, ali me stav med radnika sa kojim sam se susretala prethodnih mesec i kusur bas (neprijatno) iznenadio, cast izuzecima.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

emge

Ma znam da ne nosiš transparent, nego sam htjela da kažem da mi je jasno zašto oprezno očekuješ reakciju kad kažeš da još dojiš :bighug:

Finalina

ne razumem čemu oprez, al' ne moram ja sve ni da razumem, valjda :rofl:

stacka

Ja od kako sam u svojoj glavi prelomila i dojim pred caletom i pred svekrom (naravno da mi sise ne sevaju na sve strane, normalno u brusevima i majicama za dojilje) uopste vise ne hajem sta ce Zika ili Pera iz parkica da misli, prosto me nije briga. A, naostrila sam se bas zbog tog stava kog sam se naslusala u prethodnih mesec dana. Kad, zena me demantovala :)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Finalina

meni nekako nema veze da li cu da dojim u drustvu sa duzinom dojenja i opreza na tu temu, ako se razumemo

Lani

Ja shvatam šta stačka hoće da kaže, kad je prevazišla tu barijeru, sad joj više ništa nije problem.

vrana

Quote from: Lani on October 25, 2011, 12:14:43 PM
Ja shvatam šta stačka hoće da kaže, kad je prevazišla tu barijeru, sad joj više ništa nije problem.

Pa znam, ali onda godinama nece smeti da izlazi napolje nocu :(
Jos sad kad pomere sat...:(

:lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Lani

O misha mu :rofl1: :rofl1:
Kad pomere sat  :rofl:

Finalina

:rofl:

shvatila sam sta bukvalno misli stacka, ali svejedno nema veze sa oprezom ( ja tu barijeru javnog dojenja imam pa mi je svejedno bilo nebitno tudje razmatranje da li dojim i koliko dugo)

Vila

Vrano, :rofl1:
Lani, veš napolju noću je drugo, on ne sme da ostane napolju da ga ne bi zli dusi spopali :-X
Imala sam ja te momente sa mojom pokojnom nanom, vikala je mojoj majci da mi predveče pokupi pelene sa štrika, kad ja već, nemajka, neću :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

vrana

Quote from: Vila on October 25, 2011, 12:58:24 PM
Vrano, :rofl1:
Lani, veš napolju noću je drugo, on ne sme da ostane napolju da ga ne bi zli dusi spopali :-X
Imala sam ja te momente sa mojom pokojnom nanom, vikala je mojoj majci da mi predveče pokupi pelene sa štrika, kad ja već, nemajka, neću :lol:

I posle se pitas zasto Ksenija insistira da nosi stikle i platforme...Zli dusi je spopali :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Vila

Jaooo, to mi nije palo napamet :nokti2:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Zli dusi  :lol: onda su ovi za mleko zli mlečni dusi.  :lol:

stacka

Jao, bre, vrano :lol:
Sreca pa nisam nocni tip  :lol:

Lani :kiss1:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.