Boginje- slike , pogledajte pliz :(

Started by chokoladica, June 27, 2010, 11:23:32 AM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Pre dva dana sam primetila par tackica na Filipovom stomaku , kao neki osip , a danas se to jos prosirilo. Takodje ima 2 tackice na guzi. Nema temperaturu, ne zali se da ga to svrbi, a ja pojma nemam kako boginje  izgledaju  :crycry: I mislim da ih nisam prelezala  :wall:  On sad nije tu, slikala bih pa da stavim da mozda bude lakse za procenu. Ne bih rekla da su kao plikcici..  Ajde koga ne mrzi da mi malo opise koji su simptomi kod boginja ,hvala  :flower:

AnaK

Janko 23.7.2002.

chokoladica

Niti zvuci niti izgleda. A jesu oni primili vakcinu protiv nekih boginja? Ja sad uopste ne mogu da se setim  :think:

stacka

U sklopu MMRa je i za boginje, tj protiv. Jedino sto moze da zakaci su ovcje boginje koliko ja znam a one su prepoznatljive po tome sto imaju kao plihcice na vrhu i bas svrbe (ako nisam zaboravila)
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Da, jedino varičele mogu da dobiju, protiv njih nisu vakcinisani. Njihov opis ti i okačih  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja samo da  :bighug:, ne znam ništa o tome, mi još nismo preležali.

chokoladica

Hm, ne ovo definitivno ne izgleda kao to, a niti mu curi nos, niti ima T, niti im je bre sezona. Pitam se sta bi to moglo da bude.. hvala :) Videcemo sutra kod dr.

cici

Za sezonu se to više ne važi, moji su imali u ovo doba godine i nisu imali T.Videćeš ako krene da se širi, možeš da ga odvedeš i kod dežurnog dr.

Saska

pa nije bas da im nije sezona, ja trenutno imam 3 slucaja u komsiluku.

chokoladica

Ja nemam pojma gde ih je nasao, ako su boginje.

Beatrix Kiddo

Da te utjesim da mogu da prodju i bez temperature  :D
Varja ih je bas lako prosla, sa svega 12 krastavih (brojala ih ja, jer ih je bilo malo  :D  ), Balsa i Uros su imali mnogo vise...

A mogao je da ih dobije bilo gdje u toku poslednjih 2-3 nedelje. Moguce od nekog kome su bile u fazi inkubacije, pa nisi ni mogla da znas (a vjerovatno ni roditelji tog djeteta)...

Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Despina

Moji su ih imali u ovo doba prosle godine i nijedno nije imalo temp.
A, L, S

chokoladica

Jao, priznajem da izgleda dosta gore nego juce, evo slikala sam, sad cu da stavim da mi kazete sta mislite.

AnaK

Čoko, vodi ga da ga neko pogleda. Danas ti je dežuran Institut, ispred nosa.  :kiss1:
Janko 23.7.2002.