Boginje- slike , pogledajte pliz :(

Started by chokoladica, June 27, 2010, 11:23:32 AM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

i mi smo ih prelezali u sred leta, bez t, i ako dobro vidim na slici, tako su nekako izgledale  :ces: i bilo ih je sve vise i vise do trenutka kad sam se uplasila da ce bez koze ostati  :crazy: ali je brzo i lako proslo

nema tu neke posebne terapije, mackas nesto protiv svraba (ne secam se sta bese  :-[) i malko ga cuvas od druge dece jer mu je imunitet oslabljen, pa da ne pokupi jos nsto, da se ne zakomplikuje, i to je sve

Ajte zene, ne dram'te

Maki

Meni lici na varicele.TAko je otprilike i Sofija izgledala.
Jeste li isli do dr.?

chokoladica

Nismo, sve nesto ne bih da se cimamo na institut i da cekamo :wall:

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Summer

Meni lici na boginje. I David je prosao bez T i nisu bile krupne ni vodnjikave mnogo te tacke, vise je licilo na ujed komarca. Imao oko 30. Sara je dobila posle 20 dana, imala ih svega 10-ak, ali su izgledale skolski, kao vodeni plikovi, ni ona nije imala T ni curenje nosa. 

Ja bih da odvela kod dr  :bighug:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

Quote from: stacka on June 27, 2010, 06:28:28 PM
Zar i nedeljom? :ces:

da, svaki dan 7-19
jedan dežurni koji 'pokriva' predškolsko i školsko
kod nas u Goce Delčeva je u predškolskom delu
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

kalimero

čoko, kod nas u vrtiću pre 2 nedelje bilo nekoliko slučajeva boginja, tako da im je i dalje "sezona".....

ovo na slikama, pa, mogu da budu.....i Bati su se prvo na stomaku pojavile.....

i nije strašno, za njega, prve 2 noći dok pregrmiš, dok je temp (ako je uopšte i dobije), posle se smarate 2-3 nedelje, bez izlazaka, sunca, gostiju i sl.....

jedino se ti pazi, odrasli teže podnose......
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Mojoj starijoj bratanici su ovako baš izgledale, kao bubuljice, imala je pre par godina. Pitala sam mamu danas kako su izbijale, prvo su joj krenule na leđima i guzi.
Što kaže Kali, deca to uglavnom lako pregrme, njemu je i bolje to sad da otkači nego kad bude stariji, samo se ti čuvaj. :bighug:

Saska

ma mozete i sutra kod dr, nije to hitno. nema ni neke posebne terapije, osim snizavanja temp, ako je bude, moji je nisu imali.

kalimero

samo da ti lekari potvrde da JESU boginje (ako jesu) da dete ne šalješ u vrtić a i da ih obavestiš ako je dobio, jer onda ih je do sada već preneo nekome.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Da, da javiš svima sa kojima ste se viđali ovih dana jer on bi trebalo da je najzarazniji neposredno pre izbijanja i po samom izbijanju.

kalimero

mislim da je 2 nedelje inkubacija i da je tad najzarazniji.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

chokoladica

Bili smo kod lekara. Boginje su. Nisu mi definitivno rekli (dve dr su ga gledale), ali.. tako ce da tretiraju. Sutra idemo kod nase dr.  :hm:
Ako ih dobijem ubicu se

MissL

Coko ne ubijaj se, vrlo je moguce da ces ih dobiti :( :bighug:
Stiv je bio pravi rasadnik, od njega su zakacili sestra, i brat, i ujak, svi 'matori'.
A i bolje sad, mozda se nekad odlucis za drugo dete :innocent:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D