Main Menu

Rekonstrukcija Gazele

Started by janavi, June 29, 2010, 07:37:01 AM

Previous topic - Next topic

Tchi

peske preko gazele ni luda, to mi je jezivo  :nokti2:

Lani

Pa jeste, ali kraće traje. :crazy:
Sreća pa sam na trudničkom i ne moram više na Banovo brdo, tačno bih se roknula od muke.

Tchi

lazem, sad sam merila na google earth-u imam oko 500 metara vazdusno sa obe strane, izadje to kilometar plus gazela, a ja ne volim da setam

janavi

ja imam oko 13km
al srećom moram da  idem samo 2 ili tri puta u julu
ostalo sve što nije pod moranje, i da se stigne na vreme ne predstavlja mi problem
a i rade tramvaji :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Ivanjuška

mm svaki dan prelazi gazelu, nek mu je bog u pomoci  :crycry:

Nanny Ogg

Quote from: Tchi on June 29, 2010, 09:24:05 AM
lazem, sad sam merila na google earth-u imam oko 500 metara vazdusno sa obe strane, izadje to kilometar plus gazela, a ja ne volim da setam

Ja bih to 'ladno prelazila peske :)
Nemam frku od mostova, a i km-dva mi nije previse za setnju :)

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Nije Nanny ali ja razumem Tchi. Dok pređeš Gazelu em se otruješ od izduvnih gasova šlepera, kamiona, automobila, em ogluviš od buke istih. Ne bi bilo nimalo prijatno... a ja mislim da Gazela zapravo ni nema taj deo za kretanje pešaka. :think: Sad mi stao mozak, ne mogu da se setim. Znam da Brankov most ima.

AnaK

I ja mislim da nema. Nije baš frendli za pešake.
Janko 23.7.2002.

Tchi

ja mislim da ima ali ne pocinje bas od pocetka, sigurna sam da ima znak za pesake u smeru ka nbg, pocinje iza ukljucenja od sajma i imaju kao neke stepenice, dok se ti popenjes kojekakvim stepenicama i prilazima pa pridjes gazeli sumnjivim predelima, nema sanse

janavi

naravno da nije friendly za pešake, na autoputu je pešacima zabranjeno :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

maripoza

Jano :lol:

Ja ono gore nista ne razumem :D pa molim neku dobru dusu da mi kaze da li se ista menja kada su u pitanju tramvaji 7, 9 i 11 (ne bi trebalo, oni idu preko zeleznickog, ali ko zna...). Za ostalo ionako idem peske preko Branka ili Zelenog venca. Ili vec neceg. :lol: Tamo gde ne mogu peske, nece me niko videti dok se ova gungula ne zavrsi.  :nokti2:   :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

janavi

a šta je smešno mol'ću leeepo :P

za tramvaje nije ništa izmenjeno, ja planiram da od vrtića idem do faksa tramvajem, ono jednom kad mi bude trebalo :rofl:

maripoza

Fala, Jano. :trepp:   :P

Smesno je sto bismo svi popadali na ispitu kod tebe.  :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

Finalina

trebala mi je ova tema, ali stvarno .... i potpuno me baca u rebus, narocito sa kombinacijom radova u blizini aerodroma

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.