Main Menu

Rekonstrukcija Gazele

Started by janavi, June 29, 2010, 07:37:01 AM

Previous topic - Next topic

Tchi

Saska

Quote from: kalimero on June 29, 2010, 11:27:18 PM
a nezavršeni bulevar????? :lol:

kao i radovi oko hipodroma vec mesecima :crazy:

leto ce nekako i proci, uvek su manje guzve, ali od septembra ce biti haos. za mene je dobro sto sam na porodiljskom, "moja" iskljucenja sa autoputa su ukinuta, isla bih kuci preko Autokomande, umesto preko Mostara-okolo-naokolo.

pra-sence

Tchi gde si se ukljucila na auto put?? Jel definitivno zatvoren izlaz iz kneza Milosa??
ja bi trebalo da krenem do keve sa Stefom pa razmisljam koje su mi opcije

janavi

izlaz sa gazele u Kneza miloša je zatvoren
iz Kneza miloša može na gazelu

iz pravca B Brda taj ulaz ne radi
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

kalimero

Quote from: Lani on July 01, 2010, 09:57:54 AM
:crazy:

Radovi navodno traju do 6. oktobra.

znači, biće do nove godine :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Mislis, uz malo srece, cekacemo 2012. na Gazeli?  :D
Old enough to know better, but too young to care.

Lani

kalimero

ma, pusti ništa im ja ne verujem.....se sećate nemanjine? južnog bulevara....? QQ
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Tchi

prasence, ja se ukljucujem na nbg, tek sad cu da se ukljucujem iz grada i planiram na kneza milosa

Tchi

izasla sam na gazelu od zvezde bez da sam skinula nogu sa gasa

AnaK

Ja sam u oba pravca prošla brže nego ikada, plus mi je nova stanica bliže poslu. Ako bude ovako, džaba sam strepela.
Janko 23.7.2002.

Finalina

sve je ovo sada ok, ali u septembru ce biti strava od uzasa ( cenim tako nekako ) ... jos ako oduze preko roka - oktobar, ne smem ni da pomislim

AnaK

Idemo korak po korak, bar ja. Radujem se što je sada ovako neočekivano dobro. Odbijam da strepim toliko unapred  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

janavi

ja kao AnaK
i neće biti sve isto zatvoreno sve vreme, mene to teši :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Finalina

mene teši to što znam da ne mogu ništa da učinim, pa taman i da sve zatvore :rofl: .... a i ovaj septembar mi je bas nekako "blizu" pa se i nisam nešto dalekosežno zabrinula, više sam se "pripremila" za slučaj da im ne uspe plan :lol: