Main Menu

Rekonstrukcija Gazele

Started by janavi, June 29, 2010, 07:37:01 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

:wall:
i ja vam poverovala da nema gužve.....juče se uključim na autoput pre zmaja (ka gradu)..... gužva već kod tošinog bunara.....jedva predjoh do autokomande :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Kali, na tom potezu je UVEK gužva, bez obzira na rekonstrukciju.
Sam most je danas bio skoro pa prazan, videla sam kad smo prolazili pored Sajma.

janavi

Od jutros opet radovi na Gazeli :)
ja ću opet vozom na pos'o...
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Vila

Ja sam svojom isprobanom varijantom - sa Banjice idem do Ruda, pa se na skretanju za Gazelu umesto na nju uputim dole ispod petlje ka Sarajevskoj, pa u Gavrila Principa i na Brankov most - stogla sam brže nego inače preko Gazele.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Ja sam se jutros nasankala, pa pešačila od Arene do buvljaka, ali sutra Brankov most  :shout:
Janko 23.7.2002.

Maki

Ja necu na posao :crycry:Danas ne radim,ali sutra kad pomislim na akciju Zemun-Banovo Brdo ide mi se u penziju.

janavi

jutros je situacija kod petlji kod arene bila daleko bolja, nije bilo uopšte gužve oko 9, a juče bukvalno sve stajalo
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

kalimero

dok se ljudi naviknu.....sad ce u narednim mesecima gazela da bude prazna, ali zato ce zakrciti branka i stari most.....

sutra posle posla vodim batu na trening...znaci, centar-blokovi.....javicu vam koliko je trajao put :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

janavi

očekujem da centar-blokovi ne bude mnogo gadno (k'o meni povratak sa posla) ali obrnuti smer če biti problematičan :(

Maki

Znaci-katastrofa.Ja sam putovala do B.Brda - sat i po.Sva sreca krenula sam na vreme(u 6,30h) jer mi casovi pocinju u 8h i stigla sam knap.Kako li je tek u spicu.

Pepi

Meni je veći problem vraćanje kući, nego odlazak na posao...užasna gužva svuda, naročito u zemunu, ono nije normalno, treba mi pola sata od Industrije obuće do Muhara  :crazy:

Lani

cici

Mm se vraća preko starog mosta i stiže za približno isto vreme.

janavi

Quote from: Pepi on March 17, 2011, 10:18:42 AM
Meni je veći problem vraćanje kući, nego odlazak na posao...užasna gužva svuda, naročito u zemunu, ono nije normalno, treba mi pola sata od Industrije obuće do Muhara  :crazy:
u zemunu je gužva jer još uvek nije puštena 22 oktobra  :crazy:

Lani

Jao jeste, trkeljišu je mesecima.  :crazy: