Par pitanja (opet o letovanju, dzeparcu itd)

Started by chokoladica, June 29, 2010, 09:29:32 AM

Previous topic - Next topic

Finalina

Kod nas je bilo ovako :
2500 za džeparac ( bez kusura )
apoteka (pogolema) uvek vraćena ( dva puta su me zvali da pitaju da li mogu da uzmu lek za neko dete iz druge grupe)

Nama su još prilikom prvog odlaska objasnili da im kupuju voce, med i slatko ( za ujutro :love32: ), vodu za šetnju (ponekad neki sok i keks), vode ih na palačinke i toplu čokoladu, kupe suvenire koje deca donesu kući, kupe razglednice koje deca pošalju kući i plate fotografisanje.

Takođe, uvek je bilo naglašeno da svako može da da novca koliko misli da treba i koliko je u mogućnosti, a da one sve to stave na gomilu i troše za svu decu jednako. Videla sam spisak gde se potpisujemo i upisujemo iznos koji ćemo da damo ( novac dajemo u koverti sa knjižicom i porukom, pred ulazak u autobus ) i u proseku smo bili negde oko 2000 po detetu. U odnosu na cenu i "sve plaćeno" taj džeparac je veliki, ali u odnosu na sve što oni tamo rade i nije mnogo ( ja bih dnevno i više potrošila :D , od tih 360din/dan)

p.s. juče se starije dete vratilo sa kampa - potrošila je 460din  :o  ( za sedam dana ) ... prvi put je sama nosila novčanik (sa 3500din) i ja ne mogu da verujem šta sam doživela  :rofl:  ..... a htela je da vodi drugarice na sladoled i tako to .....eto kako je sve relativno  ;)

Beatrix Kiddo

Choko, pitaj za ljekove, pa ce vaspitacica sigurno pomenuti i dzeparac :D
Mi smo se dogovorili da posaljemo po 10 e, jer su vaspitacice rekle da je to dovoljno za CD sa slikama i troskarenje tamo - cak nismo slali ni slatkise i slanise.
Kozmetiku smo svu kupovali, nismo se uspjeli dogovoriti da neko kupuje posebno. A i tesko bi bilo izvodljivo, jer su sobe bile trokrevetne, a  nismo unaprijed znali kombinacije djece u sobama...
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Vockica

Nama je receno 500din i kada se vratila ja sam  u knjizici zatekla svih 500.Naravno odmah sam zvala vaspitacicu koja mi je rekla da pola dece nije ponelo kozmetiku?? i da su potrosili Dunjin sampon i pastu. Lekovi su svi vraceni.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.