Main Menu

Kafić u parku

Started by AnaK, July 13, 2010, 11:21:23 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

ili sa povećim dvorištem...

Treba mi preporuka. U pitanju je vikend, leto, pa mi Ada otpada. Milošev konak? Cvijeta na Kališu? U Šansi je prevelika gužva.

Jeste li otkrile neko takvo, ali manje popularno mesto? Kraj grada nije presudan. Hoćemo da rezervišemo par stolova za neobaveznu i neorganizovanu proslavu Jankovog rođendana.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Aleksandar u Kosutnjaku, ali je popularan i uvek je bila prilicna guzva

MissL

Ne znam sta je sa Golfom u Kosutnjaku, secam se neke velike baste u zelenilu :think:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

Milosev konak je stvarno super  :good:
Stara tresnja na banovom brdu

AnaK

Quote from: Glitter on July 13, 2010, 11:32:06 PM
Aleksandar u Kosutnjaku, ali je popularan i uvek je bila prilicna guzva

Ako mislimo na isto, mene je tu mnoooogo strah onog 'odsečenog' dela (sad ću naći fotku). I baš bih volela nešto super a skoro nepoznato. Malo tražim, znam  :-[
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja mislim na onaj na vrhu skijaske staze...

ja i dalje dajem glas milosevom konaku, priroda, hladovina i cene nisu prestrasne

AnaK

Verovatno će to i biti, ako do vikenda ne iskrsne neko otkrovenje. Thx  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

rafa

u milosvom konaku nisam bila skoro.

ako neces adu, ja bih kosutnjak
ski staza (aleksandar) je super ali (meni) malo strmo ako imas malu decu. mada ga obozavam. cene solidne

volim i 'trim' na kosutnjaku kao neobaveznu varijantu, on je na ravnom i sa velikim dvoristem i zelenilom.

i acu devetku  :girl_in_love: , al to je vec restoran
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Na Adi je preeeevelika gužva. Reka, gužva, relativno mala deca... Mislim da se niko ne bi opustio :( Ne znam gde je Trim, ali ću saznati ovog vikenda  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Summer

Trim je super, mi smo bili nedavno. Nedelja prepodne, nije bilo guzve, debela 'ladovina, odmah pored igraliste za decu, nije mnogo veliko ali ima dosta zezalica - tobogan, penjalice, ljuljaske, kucica. Cene pica su normalne.
Trim je preko puta trim staze na Kosutnjaku, pored glavnog puta kroz Kosutnjak, ne mozes pogresiti. Ima pored i neki S klub, cini mi se da se tako zove, ne izgleda lose i isto ima igraliste.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

linga

Mozes da probas na kosutnjaku, tamo skoro svaki kafic/restoran ima lepu bastu i malo igraliste. Imas u radiju S, kod Republickog zavoda za sport, rekli su mi da i oni organiziju, ali cini mi se da imaju igracke za manju decu.

Lani

Definitivno i moj glas za Košutnjak. Golf je super, bili mi pre neki dan, ima super letnju baštu ali ne videh baštu u zelenilu.  :think: Mislim bolje ipak Trim.

MissL

Jbg ipak sam ja tamo pravila svaTbu, moguce je da sam samo htela da vidim zelenilo  :girl_wacko: 
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

janavi

ove MissL da nema, trebalo bi je izmisliti :girl_haha: :girl_in_love: :bighug:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maggie

E imam bas ono sto ti treba: Kosutnjak, auto kamp - restoran u hladovini, nema guzve, precist ogroman travnjak, parking mesta koliko hoces. Kad god smi bili tamo, nije bilo vise od 10 ljudi. To je tamo gde je privatna skola i gimnazija 'Rudjer Boskovic'.
Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008