Main Menu

Kafić u parku

Started by AnaK, July 13, 2010, 11:21:23 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Hvala vam  :bighug: Za vikend izvidnica. Koleginica mi je preporučila Olimp i Staru Hercegovinu.
Janko 23.7.2002.

Lani

Jel ima Stara Hercegovina baštu?

AnaK

Koliko sam razumela, naslanja se na neki veliki park.  :think:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ne znam sad, tamo odlazimo uglavnom zimi, na kiseli kupus :girl_haha: pa nisam nikad obraćala pažnju. A i to ti je sam centar grada, mislim da vam je lepše nešto van grada.

AnaK

Mislim da verovatnoća iznosi 90% Košutnjak, 10% Olimp.
Janko 23.7.2002.

lakalut

Kad vec obilazis Kosutnjak, vidi i "Kosutu", jeste restoran, ali sa ogromnom livadom u debelom hladu, sa drvenim zezalicama za decu, nekim raznim zivotinjama, vodom koja tu negde zubori...  :turpija:
...Sasvim je prijatno,  i imaju odlicnu jagnjecu corbicu :-[

"Trim" je zicer :good:.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

gasha

na Olimpu je velika guzva, i 2 kafica, od kojih jedan ne preporucujem, a u drugi nisam svracala, i ima bazen , sa koga dopire grozna buka
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Košutu baš volimo  :love32: Ali mi nije za ovu priliku, kako sam je zamislila. U suštini, nemamo mi mnogo baš male dece, porasli nam drugari  :love32:
Janko 23.7.2002.

AnaK

Quote from: gasha on July 14, 2010, 09:35:22 AM
na Olimpu je velika guzva, i 2 kafica, od kojih jedan ne preporucujem, a u drugi nisam svracala, i ima bazen , sa koga dopire grozna buka

Dakle, Košutnjak.  :rofl:

Maggin ( :kiss1:) predlog mi zvuči super, i to mi je na neviđeno prvi izbor, a drugi Trim.
Janko 23.7.2002.

veki

aca devetka, bili smo skoro na svadbi i ja sam  odusevljena, prvo basta u hladovini, drugo ogradjeno igraliste za decu, a trim staza na dohvat ruke

Summer

Quote from: AnaK on July 14, 2010, 09:35:24 AM
Košutu baš volimo  :love32: Ali mi nije za ovu priliku, kako sam je zamislila. U suštini, nemamo mi mnogo baš male dece, porasli nam drugari  :love32:

Meni se u Kosuti ne svidja sto ne mogu direktno iz stolice da nadzirem dete, a u Trimu mogu  :rofl: To mi je uslov prijatne kafe - on na igralistu, ja za stolom, u svakom trenutku ga vidim.  ;)

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Summer

Moram i jednu anti preporuku - Knezev lad. Nema ni L od 'lada  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

disco2000

AnaK

Quote from: maggie on July 14, 2010, 08:53:38 AM
E imam bas ono sto ti treba: Kosutnjak, auto kamp - restoran u hladovini, nema guzve, precist ogroman travnjak, parking mesta koliko hoces. Kad god smi bili tamo, nije bilo vise od 10 ljudi. To je tamo gde je privatna skola i gimnazija 'Rudjer Boskovic'.

Imaš piće od mene  :kiss1: Baš to sam tražila :) Samo sutra da upravnik potvrdi da može  :girl_in_love:

Trim je divan, ali je definitivno bolji za manju decu. Baš ima puno 'beba' što bi rekao Janko. A naši drugari su mahom porasli, i opterećenje bi im bilo da toliko paze na malce.
Janko 23.7.2002.