Vraćanje prezimena posle razvoda

Started by janavi, July 14, 2010, 01:03:10 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

disco2000

Koja komplikacija :blink: ... ali, radujem se ishodu :clap:

janavi

drugim rečima, nema potrebe da se udaješ ;) niti da menjaš prezime  :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

disco2000

janavi

još jedan update

letos bili redovi za LK, pa ja pustila malo da prođe
i nakanjujem se nedeljama, izvadila sam nove izvode još početkom septembra
planirala prošle nedelje da danas to sve odradim, al sinoć poče sneg, i jutros napadalo, pa se ja mslo obeshrabrih
i da ne bi AneK :girl_in_love: da me nagovori da ipak odem jer će mnogi verovatno odustati, ja ladno ne bih otišla :-[

ok, popunim sve uplatnice, odvedem dete u vrtić, i u povratku svratim da uzmem broj, očekujući to za popodne, kaže čika na ulazu može odmah, e al, moram da uplatim prvo, uzeh broj za pola sata kasnije. Izašla, platila, došla, ušla, počeo dečko, al kaže, FV1P, ja :nesvest:
e al ponudi se da mi on završi, samo mu treba jedan formular, i uplatnica na 210din, pošalje me u susedni MUP, u šalter salu da to kupim, popunim i uplatim i ništa tamo da ne radim, i lepo mi sve odradi :clap:
zaista nisam verovala da ću ikad imati pozitivna iskustva sa šalterskim službama :lol:

sad 10 dana, i mogu da podignem
onda sa novom LK i novim-starim prezimenom postajem ponovo janavi :girl_haha: (sad bar niko neće da greši :girl_haha:)
i častim naravno :clap:

Xe

:clap: :clap: :flower:
Kad se sledeci put budes udavala, ne menjaj prezime. Nek menja on, da vidi kako je  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

Quote from: Xe on December 27, 2010, 11:44:40 AM
:clap: :clap: :flower:
Kad se sledeci put budes udavala, ne menjaj prezime. Nek menja on, da vidi kako je  :girl_haha:
da znaš :girl_haha:

Saska

i ti se nama sve ove godine lazno predstavljas    :o :nesvest:  :lol:

cestitam  :kiss1:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

janavi

ma da, za sad ne planiram :lol:

il možda da nađem nekog ko se preziva kao ja? to nije mnogo teško :lol:

disco2000

Unabebili

Mene je Bog bas kaznio, izmedju 1 i drugog uzetog prezimena razlika 1 slovo  :rofl:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/