Main Menu

Kako se rodio Mihajlo

Started by Saska, July 18, 2010, 02:14:27 PM

Previous topic - Next topic

bubi

emge

Saška, super priča  :good:

Quote from: stacka on July 18, 2010, 03:44:37 PM
:girl_haha: tako sam i ja Bojovicu rekla kad je rekao da ostajem da nisam planirala a otvorena 5 cm i dan pred termin :lol:

Skoro isto, samo nije bio Bojović  :girl_haha:
Samo što sam ja rekla da smo se šalili za datum, da ne mora, da mogu ja da dođem drugi put   :girl_haha:

gasha

:love32: :love32:
mali mrsavko  :girl_haha:
bravo saska
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

disco2000

Ja nisam verovala kad mi je Dr rekao da ce biti "to za sat" :lol: :girl_haha:

Xe

Bas lepa prica, SAska, super sto je sve proteklo u najboljem redu  :love32:
Mrsavi momak od 4100g  :love32:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Deda

Super prica, ja obicno ne volim bas da citam price sa porodjaja  :-[ ali ovu sam morala  :girl_in_love:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

linga

Sjajna prica Saska!
Zao mi je sto su ti reviziju radili na zivo, mene je prvi put bolela sa epiduralom,a drugi put sam uredno dobila totalnu anesteziju.
Ljubi "mrsavog" momka :))

maggie

Mrsav  :girl_haha:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Sonja 18.1.2004
Aleksandar 14.1.2008

Deda

Mene izludjuje kad su tako opusteni-nece jos pa izadju iz sale. Jos mi odzvanja zvuk klompi jednog dr u Pn sto je tako opusten, zato i nije bio moj  :girl_haha:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Saska

ne znam, meni nije bilo frka, jer sam znala da ce mm da ih vija po sali ako bude potrebno. A i ogromno je porodiliste, istovremeno se poradja ko zna koliko zena. Meni na porodjaju nije bila babica koja mi je"dodeljena" na pocetku, jer je bila kod druge zene u trenutku kad su meni krenuli naponi.

Lani

Meni bi isto bila frka da se tako pokupe i odu pa mm da mora da hvata bebu. :crazy:
A za reviziju na živo nemam komentar. :crazy: :sissyfight: Radila bih ja njima nešto na živo pa da vide kako je to.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

stacka

Meni su sa Aleksom radili u totalnoj reviziju, ne mogu da zamislim kako izgleda na zivo :crazy:
Sto se tice ostavljanja u sobi i slicnog ja sam iskreno sizela na pomisao kako ostave trudnice same na stolu i slicno, medjutim iznenadila sam se silno sada kada sam se poradjala sa Masom da su CTG aparati svi sa Wifi signalom i da one u svakom momentu imaju uvid u to sta se desava sto se tice bebinih otkucaja i jacine kontrakcija.
Naime, u jednom momentu dok sam lezala na stolu cula sam samo da zenski glas pita babicu gde lezim, ja vec pomislila da neko od mojih zove :crazy: medjutim ispostavilo se da je dok je pratila na kompu otkucaje Masinog srca videla da su otkucaji na oko 120 a kako oni ne vole da bebe za vreme porodjaja spavaju babica je dosla i onda sam se prebacivala sa jedne na drugu stranu, ispravljala se da sednem i slicno sve dok se Masa nije ponovo probudila i otkucaji nisu bili oko 140.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Gost51

kakva divna i laka pricica
osim revizije ofkors