Main Menu

Kućne finansije

Started by AnaK, July 20, 2010, 09:18:46 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Mislim, brijač uredno nisam ni kupila, ali, stvarno...
Pre toga, u DM-u, tražim četku za šiške :lol: I sve su preko 1000. Spazim neku 379 dinara, zgrabim, na kasi - 1.600+ neko je greškom prebacio. Ma nemoj. Uredno sam stornirala i kupila u Merkatoru neku za ispod 300 dinara. Ali sam baš nešto obratila pažnju, jer sam par stvari lovila i zgrožena sam. :burko:
Janko 23.7.2002.

Deda

Quote from: AnaK on May 08, 2013, 07:11:57 PM
Upravo sam kupila par stvari u hipermarketu u Merkatoru, i samo da vam kažem da sam uža-snu-ta cenama, uža-snu-ta. Od omekšivača koji su se bukvalno svi izjednačili sa Lenorom (a sigurna sam da je pre nekoliko meseci Silan bio jedno 30% jeftiniji), preko brijača za bikini zonu (500+ din komad, jednokratni) do... Katastrofa, stvarno.
:-[
Daj mi sliku tog brijaca za bikini zonu, ja mislila da nema specijalnog.
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Ima dve varjante, ovde imaš obe:

Ja mnogo volim jer je mnogo uža glava brijača, pa se lakše manevriše  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

stacka

Jeste, katastrofa su cene, jos su u Tempu ukinuli popust 10% vikendom, uveli 12% za iznose preko 6000. Mos misliti, kao da mi to nesto znaci. :hm:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

moma

i kod nas su cijene uzasne!

kalimero

Quote from: stacka on May 08, 2013, 08:28:54 PM
Jeste, katastrofa su cene, jos su u Tempu ukinuli popust 10% vikendom, uveli 12% za iznose preko 6000. Mos misliti, kao da mi to nesto znaci. :hm:

jao, taj popust od 12% vikendom, to je tek teska prevara....mi smo isli prosli vikend, nabavka za rostilj, popust imas samo na onu robu koja nije na akciji i ne pise "redovna cena", tako da smo na robu u vrednosti od skoro 7000 imali popust mozda 200 din  :rofl: :wall:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Dawn

U Mađarskoj npr. dugotrajno mleko oko 60 din, šunkarica 300 din, sir 400-500, ogroman izbor.

TINK

Ja moram da kazem da sam zapanjena cenama kod nas  :o, svaki put su sve vise  :girl_sad:

Svajcarska vazi za jednu od najskupljih evropskih zemalja, e pa i njih smo zeznuli  :blink:, dosta artikala kod nas je skuplje nego ovde  :girl_sad:. Moji su renovirali nesto po kuci, dosla sam u situaciju da mi se vise isplatilo da kupim podove ovde i da ih saljem dole, jeftiniji su oko 30%. Da ne racunam na snizenja koja su cesta pa ih mozes naci plus na 50% akciji. Naravno nisam ih slala odavde, ali me bas nerviralo sto je transport komplikovan i sto za istu stvar dole moramo da platimo vise. Ma da ne nabrajam svaku stvar pojedinacno, ali gomila ih je sa slicnim, istim ili visim cenama, nista nije jeftinije nego ovde. Sem majstora naravno, nazalost  :girl_sad:

jel

Kad su promenili taj popust u tempuja sam poslednjih nekoliko puta bila tokom radnog dana, pa sam jurila  ljude da ?I pozajme busplus :lol: a svejedno mi je racun uvek uvek preko 8000din
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Pepi

MM dobija bonove za rodu umesto toplog obroka,ja se svaki put zapanjim koliko stvari manje kupimo za iste pare.
Kuma bila za praznike u Ohridu, nakupovala je garderobu,haljinu i cipele za maturu za ćerku, svašta nešto po 30-70 % nižim cenama nego u istim radnjama kod nas  :crazy:

Lani

Quote from: jel on May 09, 2013, 11:57:12 AM
Kad su promenili taj popust u tempuja sam poslednjih nekoliko puta bila tokom radnog dana, pa sam jurila  ljude da ?I pozajme busplus :lol: a svejedno mi je racun uvek uvek preko 8000din

Ja se najiskrenije iznenadim ako u hipermarketu prođemo ispod 10.000, odavno već su nam toliko računi.
Kao što mi u Maxiju nikad ne budu ispod 1.500-2.000 (za neke svakodnevne stvari tipa hleb, mleko, nešto za večeru i doručak, grickalice, voće...).

Vockica

Muz moje drugarice vec nekoliko meseci ide organizovano po klopu u Madjarsku. Njih cetvorica dele gorivo i jednom mesecno idu, drasticna usteda.
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Pepi

Mi u Zr kupujemo sir i suhomesnato iz mađarske, opet je jeftionije nego naša roba, a ljudi se ugradili...

kalimero

koleginica i ja planiramo segedin.....samo da se uklopimo....
ovo je postalo besmisleno ovde skroz....udjem u minimaxi ( >:() i dam 1000 na dobardan....  :wall:
a kupim realno nista  :crycry:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

stacka

Quote from: jel on May 09, 2013, 11:57:12 AM

Ovo je vikendom i od pre 2 nedelje.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.