Main Menu

Kućne finansije

Started by AnaK, July 20, 2010, 09:18:46 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

molim da me se pozove za taj segedin  :flower:

sad mi je vec nepodnosljivo kad stucem 10.000 u tempu ili rodi, a to mi potraje manje od 10 dana  :girl_sad:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Margarita

joj, i ja bih opet, ali necu moci skoro :girl_sigh:
ako idete, da mi donesete samo tchibo kafu, mm se navukao, sad mu nes ne valja :rofl:

martina

ok, vasih 100 din je malo vise od naseg jednog dolara
ja stvarno ne mogu da zamislim kakve to cetke kostaju 1600 din
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

vojka

Quote from: kalimero on May 09, 2013, 02:18:50 PM

ovo je postalo besmisleno ovde skroz....udjem u minimaxi ( >:() i dam 1000 na dobardan....  :wall:
a kupim realno nista  :crycry:
bas tako, ostavim im pare samo sto sam usla  :ljut:, a kupila hleb i mleko
a jos plus i one vece nabavke, meso, povrce, kucna hemija....   :wall:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

Mi idemo na nedeljnoj bazi u rodu, nikad manje od 8000.Preko nedelje kupim samo hleb i deci sladoled jer nece da jedu one porodicne u kutiji :hm:

anelore

MOji te porodicne jedu samo na placu, tad nema druge opcije, inace isto insistiraju na pojedinacnim.
Ja se pribojavam da svedem nase mesecne racune za kupovinu, jedino u sta sam sigurna je da su enormni  :rofl:

rafa

Ja da prijavim da smo ugradili plin u auto I da je drasticno ekonomicniji, a staje nas I sestoro u isti  :rofl: gepek je zavidno veliki I pored plinske boce, pa izvolte za Segedin  :turpija:

Samo jos da ga definitivno dovezem ovde.  :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Lani

Ne smem ni ja da računam, pašću u bedak.  :crazy:
Mi ne idemo često u hipermarket, jednom u 2-3 nedelje, zato uglavnom hranu i sve ono što treba za svaki dan kupujem u Maxiju.  :hm:
Što ne kupujete deci one kornete ili sladolede na štapiće u kutijama. Moji vole Pirulo.

anelore

Iskreno, ja uglavnom deci kupujem sladoled na putu od vrtica do kuce, to im je uzina.  :girl_haha: i insistiramo na tome da uzmu neki dobar i kvalitetan sladoled, a ne Strumpfove i slicne zezalice. Takodje sladoled cesto kupujemo kada smo u parku, tako da su stvarno situacije kada sladoled jedu kod kuce postale prilicno retke. A ja imam trip da ti pojedinacni sladoledi u mom zamrzivacu brzo pokupe mirise iz zamrzivaca, to me nervira. Ali svakako ti je dobra ideja, koliko sutra cu da kupim onu Alominu kutiju korneta, da vidim kako ce to da prodje.

Lani

Kupujem i ja mojima sladeoled napolju, da me ne razumete pogrešno.  :lol:
Ali mi ovi u kutiji dođu kao dobra alternativa čokoladi i ostalim glupostima kad smo kod kuće.

cici

Meni je to palo na pamet ali ne znam koliko im se svidja, nisam ni pogledala kakvih sve ima.

Lani

Dada

Moji su vec dvije nedelje u Bg, majka mi usi probi sa cijenama, zapanjena je :wall: Kuka i na taxi, ovdje je stvarno dzabe, npr od mene do njih je skoro 3,5 km i kosta 2-2,20 e a tamo je samo start toliki ako sam dobro upamtila.
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

cici

Dada

Quote from: martina on May 09, 2013, 02:50:41 PM
ok, vasih 100 din je malo vise od naseg jednog dolara
ja stvarno ne mogu da zamislim kakve to cetke kostaju 1600 din
100 din 1,20$, 19$ cetka :nesvest:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.