Main Menu

Kućne finansije

Started by AnaK, July 20, 2010, 09:18:46 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ma dobro, ima i za 300, nego su u DM-u to jedine, a DM nije neka lux prodavnica, prosto nisam očekivala da su im četke za feniranje najskuplji artikl u radnji, maltene :girl_wacko:
Janko 23.7.2002.

martina

a to za 300 je koliko i ovdje kostaju dolar gore/dole
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Urbana

Quote from: Deda on May 08, 2013, 07:56:59 PM
:-[
Daj mi sliku tog brijaca za bikini zonu, ja mislila da nema specijalnog.

Ja imam ovaj Braunov godinama, vidim da je sad 25 evrica, meni se cini da sam ja platila duplo manje pre par godina

http://www.pixmania.nl/nl/nl/9074818/art/braun/silk-epil-bikini-styler-f.html

a sad sam zakljucila i zasto....ma deru nas na sve strane....sve je poskupelo i to drsticno.....

Kad sam ga ja kupila bio je roze
http://braun.braun.com/nl/female-grooming/silk-epil-bikini-styler.html  ( nigde cene.... )
sad taj roze koji je isti kao i ovaj beli kupujes u kompletu za 120 i kusur, a ovaj beli je satro nesto jel dopunjen i izmenjen u drugoj boji pa je zato i duplo skuplji.

Jao taxi...tako i moje kad dodju u Srbiju sve bi taxijem, a ja ne dozvoljavam ....meni je sve do 4-5km zdravo za hodanje. Ja im kazem, jel sedate u taxi u NL, a one kazu...pa ne sedamo, ali sedamo na bic.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Urbana

Quote from: AnaK on May 08, 2013, 07:11:57 PM
Upravo sam kupila par stvari u hipermarketu u Merkatoru, i samo da vam kažem da sam uža-snu-ta cenama, uža-snu-ta. Od omekšivača koji su se bukvalno svi izjednačili sa Lenorom (a sigurna sam da je pre nekoliko meseci Silan bio jedno 30% jeftiniji), preko brijača za bikini zonu (500+ din komad, jednokratni) do... Katastrofa, stvarno.

Ja omeksivac vec godinama ne koristim i to bas od trenutka kad sam sa Lenora presla na Silan pa mm dobio alergiju.....tako da od tada ne koristim.....bas me nedavno zezao...koja je to usteda za sve ove godine...dva para cipela :lol:
Nego to 500 dinara jednokratni, pa to je bas puno.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

AnaK

Jeste, a jedini je :burko: Videla sam i ovaj, u Liliju:

http://www.boots.com/en/Wilkinson-Sword-Quattro-For-Women-Bikini-Razor_865538/

Ali mi deluje veliko, na baterije je, oko 10€, i naravno, ove zamenjive patrone su užas skupe. Meni treba još za par puta, ne ulaže mi se  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: AnaK on May 09, 2013, 09:04:58 PM

Meni treba još za par puta, ne ulaže mi se  :girl_haha:
Ljubomorna sam :burko:

AnaK

Počni najesen, do sledećeg leta ćeš biti u ovoj fazi :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

Pa kako kad nisam bila ni zadovoljna sa pazuhom ni posle 4x.A stvarno ih nemam mnogo.

AnaK

Probaj na drugom mestu, ovde gde ja idem, npr  :kiss1: Mada sam ja bila zadovoljna početnim efektima i za pazuh u prošlom salonu. U svakom slučaju, cene su im niske, probaj  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

Posalji mi kontakt molim te.