Nadogradnja VS. Izlivanje noktiju

Started by Glitter, July 23, 2010, 11:05:13 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

U čemu je tačno razlika između zalivanja i nadogradnje? Obe stvari se rade nanošenjem gela na celu nokatnu ploču, ili?
Janko 23.7.2002.

Finalina

zastita gelom je kao lakiranje
izlivanjem (gelom) produzavaju se postojeci nokti
nadogradnja podrazumeva da se lepe vestacki

Glitter

ovog puta cu ici na nadogradnju, jer prosto nemam nokat koji bi mi produzili i kapiram da to mora da odradi neko ko bas bas dobro to radi u suprotnom budu predebeli.
uglavnom moji utisci veceras

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

elem odradila sam ih...nisu debeli, radila je sa mlecnim ne sa krec belim gelom i na kraju sam trazila da mi ih matira, da ne budu sjaji...izgledaju super prirodno, jedino sto su malo duzi no sto sam planirala, ali do sledece korekcije...fotkacu sutra...
ova cura mi je rekla da njeno izlivanje noktiju bude tanje od nadogradnje...videcemo i to za neki mesec :D

cici

Super, što nisi tražila da ti ih skrati mada to možeš i sama da uradiš.

Glitter

ma trazila sam, i skratila ih je, ali sad kapiram da je mogla jos vise...mada ok su, sredicu ih na korekciji, ili skratiti sama ako mi bas budu too much

Finalina

Glitter

znaci vake sam i trazila, bez C luka, samo ravno namazano i matirani su pa mogu sad sa njima sta god, ali miclim da su predugi pa cu ih ipak skratiti

Lani

Baš su ti dobri.  :good:
Mislim i da nisu predugački.

Finalina

Glitter

Ivy

odlicno!   :good:

ako mislis da su predugi isturpijajaj ih do zeljene duzine:)))

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it