Main Menu

Nadogradnja VS. Izlivanje noktiju

Started by Glitter, July 23, 2010, 11:05:13 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

disco2000

veki

ja danas razmisljam o izlivanju i tek sad sam skapirala da oni meni ne resavaju problem :(
meni su nokti super kvaliteta dok ne prerastu jagodicu i onda krece krzanje, zacepljivanje,
a onda se javi manijacki nagon da sve to izgrickam :(

koliko tacno moraju da budu dugi da bi se islilo da samo malo predju jagodice i da izgledaju prirodno.

glitt odlicno izgleda

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

Finalina

Quote from: veki on July 28, 2010, 09:23:57 PM
ja danas razmisljam o izlivanju i tek sad sam skapirala da oni meni ne resavaju problem :(
meni su nokti super kvaliteta dok ne prerastu jagodicu i onda krece krzanje, zacepljivanje,
a onda se javi manijacki nagon da sve to izgrickam :(

za tebe je zastita,sigurno

veki

bogami cu da probam pa da vidim, zeljna sam onih mojih divnih noktica od nekad :)

Lani

Ja sam uvek imala očajne nokte. Baš kao kod Veki, čim za par milimetara pređu jagodicu kreću da se krzaju i ljušte. :(

Glitter

posle epizode u kojoj sam nadogradila nokte koji mi behu predugi, otisla sam na korekcijju...ne zato sto mije bila potrebna realno nego zato sto su mi se pod noktima stvorili kao mehuri vazduha i sveje to pocela da izgleda katastrofa...elem na korekciji cura mi skrati nokte, rokne jos dva sloja gela (beli na vrhove i providni preko svega toga)...epilog ssu bili odvratni nokti sa brezuljcima, neravnomernim gelom koji je poceo da se odvaljuje pola sata nakon korekcije  :crazy:
sacekala sam ponedeljak i zakzala skidanje i ponovnu nadogradnju ali u drugom salonu...
cura nije ogla da veruje da su se nokti tako lako skinuli obzirom da je nadogradnja sveza...
nokatna ploca mi je u groznom stanju, ali izlecicu se jednog dana  :rofl: :crazy:
slika sledi...

Ivy

rekoh ja...dok nadjes nekog ko radi kako treba, moras da prodjes razne amatere  :sissyfight:

ja moju Dzeni ne mijenjam  :girl_in_love:

Glitter

ces da me vodis kod dzeni kad ti svratim na proputovanju kroz albaniju :lol:
znam kako ovo zvuci ali je moguce  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ivy

Glitter

Finalina

glitt. bas mi je zao, ali i dogadja se bas cesto .... verujem da ces naci vremena da se u Beogradu organizujes, javis, manikiras gde te posaljem :D i tako to :) .... osim ako ti je Ivy bliza :) , ali da znas da i u Nisu imas odlicno mesto (ja sam zapravo tamo otkrila tu cudesnu odlicnu tehniku&marku gela kojom rade )

Glitter

sad cu da vidim kako ce ova cura da se pokaze, pa ako nista idemo dalje...hvala  :flower: