Main Menu

Baš sam se potresla...

Started by AnaK, July 25, 2010, 03:26:28 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Slušam Utisak nedelje u pozadini. I prosto ne znam da li se divim Teofilu na hrabrosti, ili me samo jeza prolazi zbog onog nekog groznog predosećaja, i istorije, da neko ko te stvari govori javno neće dugo :pljucka:
Janko 23.7.2002.

disco2000


Nanny Ogg

Koje stvari, sta bilo, nista nem' pojma  :ces:


Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Pričao je o tome, između ostalog, kako su ToNi i IvDa podržavali etničko čišćenje u minulim vremenima. U suštini, izrekao je mnogo optužbi i ružnih (i nesumnjivo tačnih) stvari o njima.
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Uvek mi, kad ovako nesto cujem, padne na pamet onaj dijalog iz "Crnog bombardera" (parafraziram)

- pazi sta pricas, da te ne pojede mrak
- kakav mrak, mi smo demokratska zemlja?
- demokratski mrak....

:shout:

Mada, iskreno, ne verujem da ce mu se ista desiti, objektivno gledano njega slusa i njegovo misljenje uvazava jako jako mali % ljudi  :hm:


Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Ja mu stvarno želim da mu se ništa ne desi, ali se paranoično bojim demokratskog mraka  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

Vockica

Sinoc je mm gledao Utisak a ja slusala i samo sam u jednom momentu rekla -Ovaj nece dugo- a nisam imla pojam ni ko je  ni sta je.... :(
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

Lani

Quote from: Nanny Ogg on September 03, 2012, 12:09:25 AM
Mada, iskreno, ne verujem da ce mu se ista desiti, objektivno gledano njega slusa i njegovo misljenje uvazava jako jako mali % ljudi  :hm:

Pa to jeste, ali uvek može da se nađe par napaljenih majmuna (iz esenesovskog podmlatka, da ne kažem Hitler jugenda  :crazy:) koji vole da vitlaju štanglama, kao oni onomad što su ga presreli, koji će da pomisle ma šta .... ovaj matori, nije mu bilo dosta ono od prošlog puta.  :( :wall:

anelore

A tada kada su ga presreli DS je bio na vlasti, doduse sa SPS-om, koji je i dalje na vlasti.
Sta ja znam, razbile su mi se sve iluzije u pogledu demokraticnosti ovih sto su vladali Srbijom poslednjih 12 godina, stavise, mislim da su poslednjih godina odlicno naucili da barataju aparaturom i mehanizmima autoritarnog sistema. Uopste ne zanemarujem autoritarni i sovinisticki potencijal ovih novih, samo mi se cini da smo svi, Teofil included, preskloni da zaboravimo da je prethodne 4 godine nas ministar policije bio Ivica Dacic, cije je ime Teofil sramezljivo spomenuo dva puta tokom Utiska nedelje, dok je Tomu i Vucica onoliko pominjao. Ili sve, ili nista, sto se mene tice.
A i smesno mi je bilo sto se govori o tome kako Djilas nema "onoliki politicki uticaj kao Tadic", kao da je Tadic bio siva eminencija DSa kad su ga izbunarili da ga kandiduju za predsednika drzave. Nije da mi je Djilas narocito simpatican-dapace-ali mi je neverovatno da se ni dr Krstic ni Teofil ne osvrnuse na ono sto je ocigledno bilo i ostalo trulo u DS-u ovih godina.
Ovo je moglo na "Politiku i oko nje"